Ubytování ve městě Cantagrillo

Město Cantagrillo se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Cantagrillo nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cantagrillo

Poggio di San Biagio
Poggio di San Biagio

10 / 10 (3 hodnocení)

Poggio di San Biagio se nachází v Cantagrillo a nabízí bazén, sdílený lounge, zahradu, výhled do zahrady a ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Villa Marisa
Villa Marisa

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Marisa se nachází v Cantagrillo a nabízí ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa le valli
Casa le valli

9,4 / 10 (69 hodnocení)

Casa le valli se nachází v Cantagrillo, 22 km od vlakového nádraží Montecatini a 42 km od Santa Maria Novella. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Appealing apartments in Cantagrillo with shared pool
Appealing apartments in Cantagrillo with shared pool

9 / 10 (2 hodnocení)

Appealing in Cantagrillo se sdíleným bazénem se nachází v Cantagrillo a nabízí ubytování s terasou a apartmány Wi-Fi.Klimatizované ubytování je vzdálené 10 km od Montecatini Terme.

Appartamento Giallone
Appartamento Giallone

Appartamento Giallone se nachází v Cantagrillo a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Locanda Fuoriporta
Locanda Fuoriporta

8,4 / 10 (332 hodnocení)

Locanda Fuoriporta se nachází v rezidenční čtvrti Casalguidi a nabízí pokoje v pastelových barvách s bezplatným Wi-Fi. Parkování na místě je zdarma.

Villa Solaria by MC Luxury Rentals
Villa Solaria by MC Luxury Rentals

Villa Solaria by MC Luxury Rentals se nachází v Cantagrillo a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 11 km od Montecatini Terme a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Casalguidi
Villa Casalguidi

6 / 10 (1 hodnocení)

Villa Casalguidi se nachází 2,5 km od Cantagrilla a nabízí zahradu a venkovní bazén s výhledem na krajinu kolem Pistoie. Tato vila v rustikálním stylu se může pochlubit dřevěnými trámovými stropy a terakotovými podlahami.

Appartamento Vinaccia
Appartamento Vinaccia

Appartamento Vinaccia se nachází v Cantagrillo a nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady. Nachází se 16 km od vlakového nádraží Montecatini a nabízí zahradu a bezplatné parkování.