Ubytování ve městě Campo di Trens

Město Campo di Trens se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Campo di Trens nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Campo di Trens

Mountain Apartment
Mountain Apartment

10 / 10 (2 hodnocení)

Mountain Apartment se nachází v Campo di Trens, 26 km od vlakového nádraží Bressanone, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a bankomatem. 24 km od opatství Novacella. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště.

Sparberhof Apt Floriani
Sparberhof Apt Floriani

10 / 10 (1 hodnocení)

Sparberhof Apt Floriani se nachází asi 37 km od opatství Novacella a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento apartmán nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi.

Hotel Residence der bircher
Hotel Residence der bircher

9,6 / 10 (389 hodnocení)

Hotel Residence der bircher v Campo di Trens má terasu a bar.Tato nemovitost nabízí pokojovou službu.Personál na místě vám může zajistit letištní transfery.

Hofstatthof
Hofstatthof

9,6 / 10 (36 hodnocení)

Hofstatthof se nachází v Campo di Trens, 31 km od Bressanone, a nabízí gril a výhled na hory. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Martlerhof Urlaub auf dem Bauernhof
Martlerhof Urlaub auf dem Bauernhof

9,5 / 10 (63 hodnocení)

Martlerhof Urlaub auf dem se nachází v Campo di Trens v regionu Trentino Alto Adige. Bauernhof poskytuje ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Luxury Lodge - Orient Express Lener
Luxury Lodge - Orient Express Lener

9,5 / 10 (49 hodnocení)

Luxury Lodge - Orient Express Lener se nachází v Campo di Trens a nabízí výhled do zahrady, restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, bar, zahradu, dětské hřiště a terasu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Chalet Appartement Zingerlehof Trens
Chalet Appartement Zingerlehof Trens

9,3 / 10 (69 hodnocení)

Chalet Appartement Zingerlehof Trens se nachází uprostřed Dolomit, 6 km od sjezdovek Monte Cavallo, a nabízí vybavení pro grilování zdarma, bezplatné Wi-Fi a apartmány zařízené v alpském stylu. Farma vyrábí vlastní mléko, džem a ovoce.

Hotel Wieser
Hotel Wieser

9,2 / 10 (525 hodnocení)

Hotel Wieser se nachází v malé vesnici Stilves, 1 km od Campo di Trens, a nabízí saunu a krytý bazén. Tento hotel má také à la carte restauraci, bezplatné Wi-Fi a pokoje s vlastní koupelnou.

Pretzerhof
Pretzerhof

9,2 / 10 (204 hodnocení)

Farma Pretzerhof je situovaná v obci Novale Basso a nabízí apartmány s balkonem s výhledem na okolní hory a zahradu s opalovacími lehátky a grilem. Pro hosty je zdarma k dispozici také Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Pension Wiesenhof
Pension Wiesenhof

8,8 / 10 (219 hodnocení)

Rodinný Pension Wiesenhof se nachází v budově alpského stylu s výhledem na údolí Isarco, 5 km od města Campo di Trens. Nabízí tradiční pokoje s balkonem a výhledem na hory a bezplatnou dopravu z vlakového nádraží Campo di Trens.

Hotel Lener
Hotel Lener

8,7 / 10 (581 hodnocení)

Hotel Lener se nachází v historické budově v centru Campo di Trens/Freienfeld, 5 km od sjezdovek Rosskopf. Nabízí wellness a typickou restauraci.

Hotel Gasthaus Post
Hotel Gasthaus Post

8,4 / 10 (437 hodnocení)

Hotel Gasthaus Post se nachází v centru města Campo di Trens, 5 km od skiareálu Rosskopf, a nabízí pokoje se satelitní TV s plochou obrazovkou a bezplatné wellness centrum. Přímo kolem hotelu vede cyklostezka a turistická cesta.

Sparberhof Apt Antonius
Sparberhof Apt Antonius

8 / 10 (1 hodnocení)

Sparberhof Apt Antonius nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 37 km od opatství Novacella. Nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi.

Hotel Larch
Hotel Larch

7,7 / 10 (535 hodnocení)

Okouzlující Hotel Larch se nachází v Campo di Trens, méně než 5 minut jízdy od výjezdu z dálnice A22 Vipiteno, a nabízí útulné pokoje a wellness centrum. Sjezdovky Rosskopf jsou vzdálené 3 km.