Ubytování ve městě Caderzone

Město Caderzone se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Caderzone nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caderzone

Hotel Maso del Brenta
Hotel Maso del Brenta

9,2 / 10 (81 hodnocení)

Hotel Maso del Brenta se nachází na klidném místě 2 km od Caderzone a 5 km od Pinzola a nabízí výhled na Brentské Dolomity. Madonna di Campiglio je 18 km daleko. Wi-Fi a venkovní parkoviště jsou k dispozici zdarma.

Villa Ilaria
Villa Ilaria

8,9 / 10 (189 hodnocení)

Villa Ilaria se nachází 48 km od jezera Molveno a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Hotel Rio
Hotel Rio

8 / 10 (111 hodnocení)

Hotel Rio se nachází v soukromém parku, 200 metrů od centra města Caderzone Terme. Nabízí pokoje s výhledem do zahrady a na hory a neplacené parkoviště. Lyžařské středisko Pinzolo je vzdálené asi 10 minut jízdy.

B&B Piazzi di Katia
B&B Piazzi di Katia

8 / 10 (3 hodnocení)

B&B Piazzi di Katia se nachází v Caderzone. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště. Jezero Molveno je vzdálené 48 km a vodopád Varone 47 km.

Appartamento Caderzone Terme
Appartamento Caderzone Terme

8 / 10 (1 hodnocení)

Appartamento a Caderzone Terme se nachází v Caderzone, 48 km od jezera Molveno a 47 km od vodopádu Varone. V okolí se můžete věnovat pěší turistice.