Ubytování ve městě Bussoleno

Město Bussoleno se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Bussoleno nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bussoleno

La Casa di Susanna
La Casa di Susanna

9,5 / 10 (8 hodnocení)

La Casa di Susanna se nachází v obci Bussoleno v regionu Piemont a nabízí terasu a výhled na hory.

B&B Marialdo
B&B Marialdo

9,3 / 10 (42 hodnocení)

B&B Marialdo se nachází v Bussolenu, 45 km od stadionu Allianz Juventus, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, pokojovou službou a úschovnou zavazadel. Ubytování leží 49 km od Polytechnické univerzity v Turíně a od Mole Antonelliana.

Da Zio Guido!
Da Zio Guido!

8,7 / 10 (24 hodnocení)

Da Zio Guido nabízí terasu a výhled do zahrady. Nachází se v Bussolenu, 45 km od stadionu Allianz Juventus a 48 km od vlakového nádraží Porta Susa. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Il Giardino dei Merli
Il Giardino dei Merli

8,4 / 10 (43 hodnocení)

Il Giardino dei Merli se nachází 45 km od stadionu Allianz Juventus a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Big appartement 30 minutes to ski stations
Big appartement 30 minutes to ski stations

Big appartement 30 minutes to ski stations se nachází v Bussolenu a nabízí zahradu, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 45 km od stadionu Allianz Juventus a 48 km od vlakového nádraží Porta Susa.

Hotel Isolabella
Hotel Isolabella

7,6 / 10 (54 hodnocení)

Rodinný hotel Isolabella s výhledem na Alpy se nachází 2 km od města Bussoleno. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Di Sole e D'azzurro
Di Sole e D'azzurro

Di Sole e D'azzurro se nachází v Bussolenu, 48 km od stanice metra Porta Susa a 49 km od Polytechnické univerzity v Turíně. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. K stadionu Allianz Juventus je to 45 km a na vlakové nádraží Porta Susa 48 km.