Ubytování ve městě Buggerru

Město Buggerru se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Buggerru nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buggerru

Appartamento Panoramico con due terrazze vista sul mare.
Appartamento Panoramico con due terrazze vista sul mare.

10 / 10 (1 hodnocení)

Appartamento Panoramico con due terrazze vista sul mare nabízí gril a výhled na město. Tento prázdninový dům se nachází v Buggerru, 300 metrů od Spiaggia di Buggerru a 2,1 km od Spiaggia di San NicolĂ ̨. Nabízí balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a windsurfingu.

Adriana's house
Adriana's house

10 / 10 (1 hodnocení)

Adriana's house se nachází v Buggerru a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí výhled na moře a město a je vzdálen 1,4 km od Spiaggia di Buggerru.

Appartamento Mirto
Appartamento Mirto

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Appartamento Mirto se nachází v Buggerru a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí výhled na město a je vzdálen 1,4 km od Spiaggia di Buggerru a 2,9 km od Spiaggia di San NicolĂ ̨.

B&B Casa di Chia Buggerru
B&B Casa di Chia Buggerru

9,5 / 10 (162 hodnocení)

Ubytování se nachází v Buggerru, 200 metrů od Spiaggia di Buggerru a 2,8 km od Spiaggia di San NicolĂ ̨, B&B Casa di Chia Buggerru nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci. Nachází se 7,4 km od Portixeddu a má bankomat.

B&B S'Archiotta
B&B S'Archiotta

9,4 / 10 (181 hodnocení)

B&B S'Archiotta se nachází v Buggerru, jen 2,8 km od Spiaggia di San NicolĂ ̨, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Portixeddu je vzdálené 5,7 km a Fluminimaggiore 14 km.

Il Timone B&B
Il Timone B&B

9,1 / 10 (167 hodnocení)

Il Timone B&B se nachází v Buggerru, 700 metrů od Spiaggia di Buggerru a 2,8 km od Spiaggia di San NicolĂ ̨. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Buggerru Vacanze
Buggerru Vacanze

9 / 10 (5 hodnocení)

Buggerru Vacanze se nachází v Buggerru, 1,3 km od Spiaggia di Buggerru a 2,9 km od Spiaggia di San NicolĂ ̨, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí výhled do zahrady a na hory a je vzdálen 6,3 km od Portixeddu.

Casa Sole Rosso
Casa Sole Rosso

9 / 10 (4 hodnocení)

Casa Sole Rosso se nachází v Buggerru, necelý 1 km od Spiaggia di Buggerru a 2,5 km od Spiaggia di San NicolĂ ̨, a nabízí klimatizaci. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 2,9 km od Spiaggia I Piccoli Pini a 5,9 km od Portixeddu.

Casa Iolitas
Casa Iolitas

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa Iolitas se nachází v Buggerru, 700 metrů od Spiaggia di Buggerru, 2,8 km od Spiaggia di San NicolĂ ̨ a 6,9 km od Portixeddu. Scoglio Pan di Zucchero leží 20 km daleko a Grugua 26 km.

Nuovissimo appartamento
Nuovissimo appartamento

8,7 / 10 (8 hodnocení)

Nuovissimo appartamento se nachází v Buggerru a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí výhled na moře a město a je vzdálen 1,5 km od Spiaggia di Buggerru.

Appartamento Elegante E Panoramico Con Splendida Vista Mare
Appartamento Elegante E Panoramico Con Splendida Vista Mare

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Appartamento Elegante E Panoramico Con Splendida Vista Mare se nachází v Buggerru na Sardinii, nedaleko Spiaggia di Buggerru, a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Casa Leone
Casa Leone

8,6 / 10 (8 hodnocení)

Casa Leone se nachází 750 metrů od Spiaggia di Buggerru a 2,6 km od Spiaggia di San NicolĂ ̨ a nabízí klimatizované ubytování s výhledem na město a bezplatným Wi-Fi.

Anna résidence
Anna résidence

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Anna résidence se nachází v Buggerru, 700 metrů od Spiaggia di Buggerru, 2,5 km od Spiaggia di San NicolĂ ̨ a 2,9 km od Spiaggia I Piccoli Pini.

Appartamento Panoramico sul Mare
Appartamento Panoramico sul Mare

Appartamento Panoramico sul Mare se nachází v Buggerru a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 800 metrů od Spiaggia di Buggerru.