Ubytování ve městě Barrabisa

Město Barrabisa se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Barrabisa nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barrabisa

Conchiglia Blu
Conchiglia Blu

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Conchiglia Blu se nachází asi 1,7 km od Spiaggia Residence Blue Corner a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Conchiglia Verde
Conchiglia Verde

9 / 10 (5 hodnocení)

Conchiglia Verde se nachází asi 1,2 km od pláže Porto Pollo a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na řeku. Spiaggia Residence Blue Corner je vzdálená 1,1 km. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Conchiglia Rosa
Conchiglia Rosa

7,5 / 10 (4 hodnocení)

Conchiglia Rosa se nachází asi 1,2 km od pláže Porto Pollo a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a rychlovarnou konvicí. Spiaggia Residence Blue Corner je vzdálená 1,1 km a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

PORTO POLLO WIND & LOVE
PORTO POLLO WIND & LOVE

6 / 10 (93 hodnocení)

PORTO POLLO WIND & LOVE se nachází v Barrabise, 1,7 km od Spiaggia Padula Piatta a Spiaggia Residence Blue Corner, a nabízí klimatizaci. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

porto pollo
porto pollo

5 / 10 (2 hodnocení)

Porto pollo se nachází v Barrabise, 1,6 km od Spiaggia Padula Piatta, 1,6 km od Spiaggia Residence Blue Corner a 1,7 km od pláže Porto Pollo. Ubytování je vzdálené 42 km od přístavu Bonifacio a 45 km od přístavu Olbia.