Ubytování ve městě Bagnolo del Salento

Město Bagnolo del Salento se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě Bagnolo del Salento nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bagnolo del Salento

Villa Papaleo B&B
Villa Papaleo B&B

9,4 / 10 (99 hodnocení)

Villa Papaleo je vila z 19. století v Bagnolo Del Salento v srdci regionu Salento. Hosté mohou ochutnat a zakoupit domácí olivový olej.

Masseria Cinti
Masseria Cinti

9,2 / 10 (56 hodnocení)

Masseria Cinti se nachází v obci Bagnolo del Salento v Apulii a nabízí klimatizované pokoje. Nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a zahradu, kde mohou hosté relaxovat.

Tenuta Schiauddi
Tenuta Schiauddi

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Tenuta Schiauddi se nachází asi 23 km od Rocy a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villetta Hydro
Villetta Hydro

7,5 / 10 (11 hodnocení)

Villetta Hydro se nachází v Bagnolo del Salento a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. 35 km od Lecce.

Villetta Hydro 2
Villetta Hydro 2

5,5 / 10 (2 hodnocení)

Villetta Hydro 2 se nachází v obci Bagnolo del Salento v Apulii a nabízí zahradu. 28 km od Lecce.

La tavernetta di Carlo
La tavernetta di Carlo

La Tavernetta di Carlo se nachází v Bagnolo del Salento a nabízí venkovní bazén a zahradu. 27 km od Lecce. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Suite Masseria Giancola
Suite Masseria Giancola

Suite Masseria Giancola se nachází v Bagnolo del Salento a nabízí zahradu a terasu. Tento hodinový hotel nabízí rodinné pokoje.