Ubytování ve městě Bagno di Romagna

Město Bagno di Romagna se nachází v regionu Emilia-Romagna ve státě Itálie. Celkově ve městě Bagno di Romagna nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bagno di Romagna

Villa Raggio della Valle
Villa Raggio della Valle

9,6 / 10 (16 hodnocení)

Villa Raggio della Valle se nachází v obci Bagno di Romagna v regionu Emilia-Romagna a nabízí zahradu. 47 km od Arezza. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Mulino delle Cortine
Mulino delle Cortine

9,4 / 10 (52 hodnocení)

Mulino delle Cortine se nachází v obci Bagno di Romagna a nabízí bar, sdílený lounge a zahradu. Hosté, kteří chtějí prozkoumat okolí, mohou využít neplacené soukromé parkoviště a službu půjčení jízdních kol.

Il Palazzo Ridracoli
Il Palazzo Ridracoli

9,3 / 10 (254 hodnocení)

Il Palazzo Ridracoli se nachází v obci Bagno di Romagna a nabízí restauraci, bar, zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu. Hotel má rodinné pokoje.

B&B Fonteabate Residenza di Charme
B&B Fonteabate Residenza di Charme

9 / 10 (4 hodnocení)

B&B Fonteabate Residenza se nachází v obci Bagno di Romagna v regionu Emilia-Romagna. di Charme má zahradu. Výhled směřuje na hory.

Ròseo Euroterme Wellness Resort
Ròseo Euroterme Wellness Resort

8,3 / 10 (942 hodnocení)

4hvězdičkový hotel Ròseo Euroterme Wellness Resort se nachází v Bagno di Romagna a nabízí bufetovou restauraci a na vyžádání i wellness centrum s termálními bazény.Všechny klimatizované pokoje jsou vybavené satelitní TV a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Hotel Delle Terme Santa Agnese
Hotel Delle Terme Santa Agnese

8 / 10 (471 hodnocení)

Hotel Delle se nachází v lázeňském městě Bagno Di Romagna. Terme Santa Agnese nabízí bezplatné kryté a venkovní termální bazény. V restauraci Sapori di Romagna se podávají speciality regionu Emilia-Romagna.