Ubytování ve městě Badia

Město Badia se nachází v regionu Umbrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Badia nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Badia

Locazione Turistica Antico Convento
Locazione Turistica Antico Convento

10 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Antico Convento se nachází v obci Badia v regionu Umbrie a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Il Giardino delle Erbe
Il Giardino delle Erbe

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Il Giardino delle Erbe se nachází asi 48 km od katedrály v Perugii a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, balkonem a výhledem na jezero. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Borgo Del Papa
Agriturismo Borgo Del Papa

8,2 / 10 (95 hodnocení)

Agriturismo Borgo Del Papa se nachází v Badii a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, společným salonkem a zahradou.

POGGIO SANTA MARIA - New Opening
POGGIO SANTA MARIA - New Opening

POGGIO SANTA MARIA - New Opening se nachází v obci Badia v regionu Umbrie, 25 km od lázní Terme di Montepulciano. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, sezónním venkovním bazénem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Ranciano
Villa Ranciano

Villa Ranciano se nachází v Badii a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. 43 km od Arezza. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Borgo del Papa
Locazione Turistica Borgo del Papa

Nachází se v Badii v regionu Umbria, Locazione Turistica Borgo del Papa má zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.