Ubytování ve městě Badia A Passignano

Město Badia A Passignano se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Badia A Passignano nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Badia A Passignano

Chiantivillas Poggio a Vento
Chiantivillas Poggio a Vento

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Chiantivillas Poggio a Vento se nachází v obci Badia A Passignano, 7,4 km od náměstí Piazza Matteotti, 32 km od paláce Pitti a 33 km od paláce Strozzi. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a sezónní venkovní bazén. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Chianti Craft House Badia a Passignano
Chianti Craft House Badia a Passignano

9,3 / 10 (11 hodnocení)

Chianti Craft House Badia a Passignano se nachází v obci Badia A Passignano a nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán sídlí v budově z 19. století, 30 km od paláce Strozzi a 33 km od náměstí Piazzale Michelangelo.

Il Fiorino di Badia
Il Fiorino di Badia

9,1 / 10 (40 hodnocení)

Il Fiorino di Badia se nachází v obci Badia A Passignano v Toskánsku, 8,6 km od náměstí Piazza Matteotti. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo La Palma
Agriturismo La Palma

7,5 / 10 (37 hodnocení)

Agriturismo La Palma in Badia A Passignano nabízí ubytování s výhledem do zahrady, restaurace, barem, zahradou a terasou.

Locazione Turistica Badia a Passignano-2
Locazione Turistica Badia a Passignano-2

7 / 10 (3 hodnocení)

Locazione Turistica Badia se nachází v obci Badia A Passignano v Toskánsku. Passignano-2 má terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Old Barn
Old Barn

Old Barn se nachází v obci Badia A Passignano, 12 km od náměstí Piazza Matteotti a 26 km od paláce Pitti. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené 27 km od paláce Strozzi, 30 km od náměstí Piazzale Michelangelo a 32 km od mostu Ponte Vecchio. Penzion stojí 33 km od galerie Uffizi a náměstí Piazza del. Duomo di Firenze je 33 km daleko.