Ubytování ve městě Aurisina

Město Aurisina se nachází v regionu Friuli Venezia Giulia ve státě Itálie. Celkově ve městě Aurisina nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aurisina

Agriturismo Radovic
Agriturismo Radovic

9,3 / 10 (65 hodnocení)

Agriturismo Radovic se nachází v Aurisině, 1,4 km od pláže Liburnia a 1,5 km od pláže Canovella de 'Zoppoli. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Stazione 8
Stazione 8

9,2 / 10 (96 hodnocení)

Stazione 8 se nachází v Aurisině, 2,6 km od pláže Liburnia, a nabízí zahradu, terasu a výhled do zahrady. Nachází se asi 2,8 km od pláže Canovella de 'Zoppoli, 10 km od zámku Miramare. Penzion má rodinné pokoje.

Alla Cantina
Alla Cantina

9 / 10 (32 hodnocení)

Alla Cantina se nachází v Aurisina Case, v blízkosti pláže Liburnia a 1,4 km od pláže Canovella de 'Zoppoli. Nabízí terasu s výhledem do zahrady, zahradu a gril. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a cyklistice.

Incantevole Villa Margherita x4 ad Aurisina
Incantevole Villa Margherita x4 ad Aurisina

1 / 10 (1 hodnocení)

Incantevole Villa Margherita x4 ad Aurisina se nachází v Aurisině, v blízkosti Spiaggia dei Filtri a 2 km od pláže Liburnia. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a terasu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi.