Ubytování ve městě Aramengo

Město Aramengo se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Aramengo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aramengo

Holiday Home Casa I Fiordalisi
Holiday Home Casa I Fiordalisi

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Prázdninový dům Casa I Fiordalisi se nachází v Aramengu, 42 km od vlakového nádraží Porta Nuova, 42 km od stanice metra Porta Nuova a 45 km od Mole Antonelliana. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Aramea
Casa Aramea

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Aramea se nachází v Aramengu, 42 km od vlakového nádraží Porta Nuova, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 46 km od stanice metra Lingotto a vlakového nádraží Porta Susa.

Marta
Marta

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Marta se nachází v Aramengu a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 36 km od Moncalieri.

Il Barbio
Il Barbio

7,6 / 10 (41 hodnocení)

Rodinný Il Barbio se nachází v historické budově v malé vesnici Aramengo v Piemontu. Nabízí velkou zařízenou zahradu a restauraci, která podává místní speciality a vína.

Ca´Majot
Ca´Majot

Ca'Majot se nachází v Aramengu, 42 km od vlakového nádraží Porta Nuova, 42 km od stanice metra Porta Nuova a 45 km od Mole Antonelliana. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 46 km od stadionu Allianz Juventus a výstaviště v Turíně.