Ubytování ve městě Ambra

Město Ambra se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Ambra nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ambra

Locazione Turistica Cedri Alti-2
Locazione Turistica Cedri Alti-2

10 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Cedri Alti-2 se nachází v Ambře, 36 km od náměstí Piazza del Campo a 43 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

La Cuccia - La Villa-San Pacrazio
La Cuccia - La Villa-San Pacrazio

9,8 / 10 (21 hodnocení)

La Cuccia - La Villa-San Pacrazio se nachází 39 km od náměstí Piazza del Campo a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 33 km od náměstí Piazza Grande. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Fra I Mesi
Fra I Mesi

8,8 / 10 (52 hodnocení)

Fra I Mesi se nachází ve městě Ambra. Nabízí ubytování v rustikálním stylu. Wi-Fi zdarma ve všech prostorách. Italská snídaně se podává denně v nedaleké kavárně.

Casa Francesca
Casa Francesca

8,5 / 10 (10 hodnocení)

Casa Francesca se nachází v obci Ambra v Toskánsku a nabízí terasu a výhled do zahrady. 38 km od Pienzy. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Spacious Holiday Home in Bucine with Private Pool
Spacious Holiday Home in Bucine with Private Pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Spacious Holiday Home in Bucine with Private Pool se nachází v Ambře, 32 km od náměstí Piazza del Campo a 34 km od náměstí Piazza Grande.Nabízí ubytování s Wi-Fi a TVTento prázdninový dům je vzdálený 45 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet.

Borgo Nuovo San Martino
Borgo Nuovo San Martino

7,6 / 10 (153 hodnocení)

Hotel San Martino se nachází ve venkovské vesničce z konce 19. století uprostřed krajiny Chianti v oblasti Colli Aretini. Nabízí rustikální ubytování a zahradu se sluneční terasou a venkovním bazénem. Parkování je zdarma.

Casale Ambra
Casale Ambra

7 / 10 (11 hodnocení)

Casale Ambra se nachází ve městě Ambra a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. 24 km od Arezza. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Authentic holiday home in Bucine with swimming pool
Authentic holiday home in Bucine with swimming pool

7 / 10 (1 hodnocení)

Autentický prázdninový dům v Bucine s bazénem se nachází v obci Ambra, 32 km od náměstí Piazza del Campo a 34 km od náměstí Piazza Grande.Nabízí ubytování s Wi-Fi a TV

Locazione Turistica Cedri Alti-1
Locazione Turistica Cedri Alti-1

Locazione Turistica Cedri Alti-1 se nachází v Ambře, 36 km od náměstí Piazza del Campo a 43 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.