Ubytování ve městě Abbadia di Montepulciano

Město Abbadia di Montepulciano se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Abbadia di Montepulciano nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abbadia di Montepulciano

L'Orto Di Panza
L'Orto Di Panza

9,6 / 10 (175 hodnocení)

L'Orto di Panza se nachází v kopcích kolem Montepulciana, 10 minut jízdy od centra města, a nabízí bazén a zahradu. Všechny pokoje a apartmány mají bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.

Come in agriturismo - Montepulciano - Vacation in Tuscany
Come in agriturismo - Montepulciano - Vacation in Tuscany

9,6 / 10 (16 hodnocení)

Come in agriturismo - Montepulciano - Vacation in Toscany se nachází v Abbadia di Montepulciano a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený salonek a sdílenou kuchyň.31 km od obce Bagno Vignoni.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Podere La Rocca
Agriturismo Podere La Rocca

9,1 / 10 (215 hodnocení)

Agriturismo Podere La Rocca sídlí ve vile z 18. století a nabízí ubytování v tradičně zařízených pokojích s luxusními koupelnami. Ubytování se nachází 12 km od centra města Montepulciano a součástí je bezplatné Wi-Fi a zahrada s bazénem.

Appartamenti Alcantara e Damasco
Appartamenti Alcantara e Damasco

9,1 / 10 (67 hodnocení)

Appartamenti Alcantara e Damasco nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Abbadia di Montepulciano. K dispozici je také vířivka. 45 km od Sieny. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště.

Casale Il Vento
Casale Il Vento

8,7 / 10 (32 hodnocení)

Casale Il Vento se nachází v Abbadii di Montepulciano, 15 km od Pienzy, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.