Ubytování ve městě Nérac

Město Nérac se nachází v regionu Akvitánie ve státě Francie. Celkově ve městě Nérac nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nérac

Gîte Ladeveze
Gîte Ladeveze

10 / 10 (1 hodnocení)

Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.

Beaux Chênes
Beaux Chênes

9,5 / 10 (14 hodnocení)

Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.

Casita Néracaise
Casita Néracaise

7,8 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.

Maison chaleureuse au centre ville
Maison chaleureuse au centre ville

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.

Gîtes de Pehillo - Piscine & vacances nature à Nérac
Gîtes de Pehillo - Piscine & vacances nature à Nérac

Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice.

Maison avec charme
Maison avec charme

Apartmán má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.