Ubytování ve městě Županje

Město Županje se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Županje nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Županje

Villa Dani
Villa Dani

10 / 10 (3 hodnocení)

Villa Dani se nachází v Županje, 1,7 km od pláže Komoriška a 1,8 km od pláže Slamni. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Buric
Apartment Buric

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Buric se nachází v obci Županje na ostrově Krk a nabízí patio a výhled na hory. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Meline
Villa Meline

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Meline se nachází v Županje, 1,9 km od pláže Komoriška a 2 km od pláže Slamni. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa George
Villa George

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa George se nachází v Županje, 1,1 km od pláže Komoriška a 1,2 km od pláže Slamni. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Roko
Apartment Roko

9 / 10 (32 hodnocení)

Apartment Roko se nachází v Županje, 2,7 km od pláže Komoriška a 2,8 km od pláže Slamni. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Awesome apartment in Zupanje with 1 Bedrooms and WiFi
Awesome apartment in Zupanje with 1 Bedrooms and WiFi

9 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán Awesome in Zupanje s 1 ložnicemi a WiFi se nachází v obci Županje, 19 km od přístavu Punat, 21 km od františkánského kláštera Kosljun a 38 km od hradu Trsat.Dionis se nachází 2,9 km od pláže a nabízí bezplatné Wi-Fi na soukromém soukromém parkovišti.

Villa Luna
Villa Luna

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Luna se nachází v Županje, 2,2 km od pláže Mala plaža a pláže Dionis, a nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Dunatić
Villa Dunatić

8 / 10 (4 hodnocení)

Villa Dunatić se nachází v Županje, 2,1 km od pláže Dionis a 2,2 km od pláže Ladinka. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Beautiful home in Malinska with 3 Bedrooms and WiFi
Beautiful home in Malinska with 3 Bedrooms and WiFi

8 / 10 (3 hodnocení)

Krásný dům v Malinské se 3 ložnicemi a WiFi se nachází 18 km od přístavu Punat, 21 km od františkánského kláštera Kosljun a 38 km od hradu Trsat.Ubytování se nachází v Županje.3 km od pláže Komoriška.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Veroniq
Villa Veroniq

6 / 10 (2 hodnocení)

Villa Veroniq se nachází v Županje, 1,6 km od pláže Slamni, 1,8 km od pláže Punta a 2,7 km od pláže Ladinka. Nabízí zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Rossa
Villa Rossa

Villa Rossa se nachází v Županje, 1,9 km od pláže Komoriška a 2 km od pláže Slamni. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments with a parking space Zupanje, Krk - 5307
Apartments with a parking space Zupanje, Krk - 5307

Apartments with a parking space Zupanje, Krk - 5307 se nachází v Županje, 2,2 km od pláže Ladinka, 19 km od přístavu Punat a 21 km od františkánského kláštera Kosljun. 2,1 km od pláže Dionis. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Terra
Villa Terra

Villa Terra se nachází v obci Županje, 1,9 km od pláže Komoriška a 2 km od pláže Slamni. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.