Ubytování ve městě Žbandaj

Město Žbandaj se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Žbandaj nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Žbandaj

Villa Eufemia
Villa Eufemia

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Eufemia se nachází v obci Žbandaj na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Mihaela Deluxe
Villa Mihaela Deluxe

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Mihaela Deluxe se nachází v obci Žbandaj na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Agava
Villa Agava

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Agava se nachází v obci Žbandaj na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Angela
Apartments Angela

9,7 / 10 (20 hodnocení)

Apartments Angela se nachází 26 km od aquaparku Istralandia a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Family Vacation Villa
Family Vacation Villa

9,5 / 10 (15 hodnocení)

Family Vacation Villa se nachází asi 34 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Ljubica
Ljubica

9 / 10 (6 hodnocení)

Ljubica se nachází v obci Žbandaj a nabízí zahradu, gril a terasu. 49 km od obce Strunjan. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Zbandaj V
Apartment Zbandaj V

Apartment Zbandaj V se nachází v obci Žbandaj a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Family house on private property with pool
Family house on private property with pool

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Family house on private property with pool se nachází v obci Žbandaj, 27 km od aquaparku Istralandia a 34 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Ana Milena
Casa Ana Milena

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Ana Milena se nachází v Žbandaji. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Mondo
Casa Mondo

6 / 10 (1 hodnocení)

Casa Mondo se nachází v obci Žbandaj, 33 km od katedrály sv. Eufemie, 50 km od amfiteátru Pula Arena a 8,6 km od Eufraziovy baziliky. 27 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Empty parcel for tents or camper parking
Empty parcel for tents or camper parking

Empty parcel for tents or camper parking se nachází v obci Žbandaj, 27 km od aquaparku Istralandia a 31 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj.

Villa Galeria
Villa Galeria

Villa Galeria se nachází v obci Žbandaj, 26 km od aquaparku Istralandia a 34 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

APARTMENT DIKA A 4 FOR 4 PERSONS COUNTRY SIDE NEAR POREČ WITH POOL AND GREEN GARDEN
APARTMENT DIKA A 4 FOR 4 PERSONS COUNTRY SIDE NEAR POREČ WITH POOL AND GREEN GARDEN

APARTMENT DIKA A se nachází v obci Žbandaj na Istrii. 4 PRO 4 OSOBY KRAJINA SIDE NEAR POREČ with POOL AND GREEN GARDEN má terasu. 50 km od Terstu. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.