Ubytování ve městě Zabok

Město Zabok se nachází v regionu Krapinsko-zagorská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Zabok nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zabok

Kuća za odmor Zagorka
Kuća za odmor Zagorka

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Kuća za odmor Zagorka se nachází v obci Zabok v kraji Krapina-Zagorje a nabízí zahradu. 26 km od Záhřebu. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Accommodation Kolar City center Zabok
Accommodation Kolar City center Zabok

9,6 / 10 (445 hodnocení)

Accommodation Kolar City center Zabok se nachází v Zaboku, 42 km od náměstí Cvjetni a archeologického muzea Záhřeb. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené 43 km od Muzea zlomených vztahů v Záhřebu, Chorvatského muzea naivního umění a kostela sv. Marka v Záhřebu. Záhřebská zoo a park Maksimir jsou vzdálené 47 km.

ZIMMER KAJ
ZIMMER KAJ

9,5 / 10 (44 hodnocení)

ZIMMER KAJ se nachází v Zaboku, 43 km od náměstí Cvjetni, a nabízí pokoje s výhledem na město a bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 43 km od archeologického muzea, 44 km od Muzea zlomených vztahů a Chorvatského muzea naivního umění. K dispozici je sdílená kuchyň a sdílený lounge.

Holiday Home Dora
Holiday Home Dora

9 / 10 (35 hodnocení)

Holiday Home Dora se nachází v obci Zabok, pouhých 48 km od náměstí Cvjetni, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel & Restoran Dvorac Gjalski
Hotel & Restoran Dvorac Gjalski

8,9 / 10 (568 hodnocení)

Hotel & Restoran Dvorac Gjalski se nachází v Zaboku. Nabízí restauraci, bar, zahradu, Wi-Fi zdarma, terasu a rodinné pokoje. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Rea Zabok
Apartment Rea Zabok

8,4 / 10 (96 hodnocení)

Apartment Rea Zabok se nachází asi 47 km od náměstí Cvjetni a nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou, barem a grilem. Tento apartmán nabízí bezplatné parkování, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Robinzonski smjestaj BB-HILL
Robinzonski smjestaj BB-HILL

Robinzonski smjestaj BB-HILL se nachází 46 km od náměstí Cvjetni a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatnou kyvadlovou dopravou.