Ubytování ve městě Vrelo Koreničko

Město Vrelo Koreničko se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vrelo Koreničko nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vrelo Koreničko

Apartments Marija
Apartments Marija

9,8 / 10 (46 hodnocení)

Apartments Marija se nachází v obci Vrelo Koreničko a nabízí výhled na město, sdílený lounge, zahradu a terasu. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Ethno House Izvor
Ethno House Izvor

9,6 / 10 (98 hodnocení)

Ethno House Izvor se nachází v obci Vrelo Koreničko, 15 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 17 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Penzion se nachází 20 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 1 a 2,7 km od obce Rudanovac. Nabízí lyžárnu. Penzion má rodinné pokoje.

Vodenica Vrelo Chalets
Vodenica Vrelo Chalets

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Vodenica Vrelo Chalets se nachází v obci Vrelo Koreničko, 16 km od Plitvických jezer, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Rooms Marijanović Plitvice
Rooms Marijanović Plitvice

9,1 / 10 (216 hodnocení)

Tento penzion stojí uprostřed krásných hor a lesů ve Vrelo Koreničko, tiché malé vesnici pod historickým centrem. Nabízí pokoje s Wi-Fi zdarma a satelitní TV.