Ubytování ve městě Visočane

Město Visočane se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Visočane nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Visočane

Kristina holiday home with private swimmingpool
Kristina holiday home with private swimmingpool

10 / 10 (9 hodnocení)

Prázdninový dům Kristina se soukromým bazénem a výhledem na hory nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem a terasou, asi 40 km od přístavu Kornati. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Nola
Villa Nola

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Nola se nachází ve Visočane a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. 47 km od Murteru.

Holiday Home Nisa
Holiday Home Nisa

Holiday Home Nisa se nachází ve Visočane a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a terasou. 41 km od přístavu Kornati. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Beautiful Villa Bandela
Beautiful Villa Bandela

Beautiful Villa Bandela se nachází ve Visočine, 40 km od přístavu Kornati a 42 km od historického muzea Biograd. Nabízí zahradu a klimatizaci. Vila má také vlastní bazén.

Poolincluded Holiday Home Visocane
Poolincluded Holiday Home Visocane

6 / 10 (4 hodnocení)

Ubytování se nachází ve Visočine, 40 km od přístavu Kornati a 42 km od historického muzea Biograd. Poolincluded Holiday Home Visocane nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu.

Villa Olive
Villa Olive

6 / 10 (3 hodnocení)

Villa Olive se nachází ve Visočane a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Velebit
Villa Velebit

Vila Velebit se nachází ve Visočane, 39 km od přístavu Kornati a 41 km od muzea dědictví Biograd, a nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci.Tato nemovitost nabízí přístup na terasu, ping-pong, bezplatné soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Visocane with private pool
Holiday home Visocane with private pool

Prázdninový dům Visocane se soukromým bazénem se nachází ve Visočane, 40 km od přístavu Kornati a 42 km od muzea dědictví Biograd, a nabízí terasu a klimatizaci.Tento prázdninový dům má soukromý bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.