Ubytování v regionu Viroviticko-podrávská župa

V regionu Viroviticko-podrávská župa nabízíme celkem 21 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Viroviticko-podrávská župa 10 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Oblíbená města pro ubytování v regionu Viroviticko-podrávská župa

Další ubytování v oblasti Viroviticko-podrávská župa

Holiday Home Little House on Papuk
Holiday Home Little House on Papuk

10 / 10 (17 hodnocení)

Holiday Home Little House on Papuk se nachází v obci Slatinski Drenovac, pouhých 20 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. 4,1 km od Prekoračani. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Braja
Apartman Braja

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartman Braja se nachází v obci Virovitica. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Tilia
Holiday home Tilia

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Tilia se nachází v obci Slatinski Drenovac, 20 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 3,2 km od Prekoračani. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště.

Studio apartman MODUS
Studio apartman MODUS

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Studio apartman MODUS se nachází v obci Virovitica a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Železnička Stanica Virovitica je vzdálená 3 km a Milanovac 4,3 km.

Apartman Edita
Apartman Edita

9,8 / 10 (68 hodnocení)

Apartman Edita se nachází v obci Virovitica, 1,4 km od stanice Železnička Virovitica Grad a 3,1 km od stanice Železnička Virovitica, a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na město a je vzdálen 4,5 km od Milanovac a 6,2 km od Breziku.

KRAJNA KUĆA ZA ODMOR
KRAJNA KUĆA ZA ODMOR

9,7 / 10 (12 hodnocení)

KRAJNA KUĆA ZA ODMOR se nachází v Čačincích, pouhých 29 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Gajeva Rooms - Stockholm apartment
Gajeva Rooms - Stockholm apartment

9,7 / 10 (11 hodnocení)

Gajeva Rooms - Stockholm apartment se nachází v obci Virovitica, 1,3 km od stanice Železnička Virovitica Grad. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma, nepřetržitě otevřenou recepci a bankomat. Apartmán má balkon a výhled na město.

Dvorac Janković
Dvorac Janković

9,3 / 10 (328 hodnocení)

Dvorac Janković se nachází v Suhopolje a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, zahradu a sdílený lounge.

Gajeva Rooms
Gajeva Rooms

9,3 / 10 (60 hodnocení)

Gajeva Rooms se nachází v obci Virovitica, necelý 1 km od stanice Železnička Virovitica Grad, a nabízí pokoje s klimatizací. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, restauraci a dětské hřiště. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště za příplatek.

Hotel Kurija Janković
Hotel Kurija Janković

9,1 / 10 (426 hodnocení)

Hotel Kurija Janković se nachází v Lukači a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. K dispozici je dětské hřiště, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Business Club
Business Club

9,1 / 10 (44 hodnocení)

Business Club se nachází v Slatině, 43 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm a terasou. Penzion nabízí také bezplatné Wi-Fi a placenou dopravu na letiště.

Slavonski dvori
Slavonski dvori

9 / 10 (2 hodnocení)

Slavonski dvori se nachází v Čađavici a nabízí zahradu, gril a terasu. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Amazing home in Cacinci with Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms
Amazing home in Cacinci with Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms

Amazing home in Cacinci with Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms se nachází v Čačincích, 29 km od návštěvnického centra Geopark Papuk, 1,7 km od Krajiny a 3,9 km od Pušiny.Nabízím vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Ana
Apartmani Ana

8,9 / 10 (19 hodnocení)

Apartmani Ana se nachází v obci Slatina, 43 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a sdílenou kuchyní. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Kuća za odmor, Ferienhaus, Holiday home RUGAŠ
Kuća za odmor, Ferienhaus, Holiday home RUGAŠ

8,7 / 10 (13 hodnocení)

Apartmán Kuća za odmor, Ferienhaus se nachází v Orahovici, 38 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 600 metrů od Duzluku. Holiday home RUGAŠ nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Repić
Villa Repić

8,3 / 10 (10 hodnocení)

Villa Repić se nachází v obci Slatina a nabízí výhled do zahrady, bar, sdílený lounge, zahradu a terasu. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Rooms Virovitica
Rooms Virovitica

8,1 / 10 (50 hodnocení)

Rooms Virovitica se nachází pouhých 500 metrů od centra Virovitica a nabízí vlastní restauraci s terasou, kde se podávají pokrmy národní kuchyně. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Rooms Mila
Rooms Mila

7,5 / 10 (20 hodnocení)

Rooms Mila se nachází v obci Rezovac, 2,1 km od stanice Železnička Virovitica a 3,5 km od stanice Železnička Virovitica Grad. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí gril. Ubytování je nekuřácké a 4,6 km od Borovy.

Sobe Tea
Sobe Tea

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Sobe Tea se nachází ve Virovitici, 4,3 km od stanice Stanica Suhopolje, 4,5 km od stanice Železnička Stanica Virovitica a 5,3 km od stanice Železnička Stanica Virovitica Grad. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 4,2 km od Suhopolje a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Šulentić sobe i restoran
Šulentić sobe i restoran

6,6 / 10 (21 hodnocení)

Šulentić sobe se nachází v obci Virovitica. i restoran nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Amazing home in Pitomaca with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms
Amazing home in Pitomaca with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms

Amazing home in Pitomaca se nachází v Pitomači a nabízí ubytování s Wi-Fi, vyhřívaným bazénem a 2 ložnicemi.Klimatizované ubytování je vzdálené 34 km od Gyékényes a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.