Ubytování ve městě Velika

Město Velika se nachází v regionu Požežsko-slavonská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Velika nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Velika

Ella
Ella

10 / 10 (9 hodnocení)

Ella se nachází ve městě Velika, v blízkosti Malé Veliky a 3,1 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Nabízí terasu s výhledem do zahrady, sezónní venkovní bazén a fitness centrum. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa-Apartments Bognar
Villa-Apartments Bognar

9,4 / 10 (20 hodnocení)

Villa-Apartments Bognar se nachází ve městě Velika v okrese Pozega-Slavonia, nedaleko návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Venite apartments
Venite apartments

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Venite apartments se nachází ve Veliké, 300 metrů od Željezničky Stanica Velika, necelý 1 km od Malé Veliky a 2,7 km od Radovanci, a nabízí sdílený lounge a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,2 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Prenociste Denis
Prenociste Denis

7,4 / 10 (44 hodnocení)

Prenociste Denis se nachází ve městě Velika, 3,9 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Draga Požeška je vzdálená 2 km, Mala Velika 2,5 km a Biškupci 3,4 km. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Ducat Slavonije
Ducat Slavonije

Ducat Slavonije se nachází ve městě Velika, 5,3 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, 1,1 km od Radovanci a 1,8 km od Potočani Požeški. Nabízí sdílený lounge, gril a terasu. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Nice home in Velika with WiFi and 4 Bedrooms
Nice home in Velika with WiFi and 4 Bedrooms

Nice home in Velika se nachází ve městě Velika, 3,1 km od turistického centra Geopark Papuk, 600 metrů od Malé Veliky a 1,1 km od Željezničky Stanica Velika.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

King's Hill kuća za odmor
King's Hill kuća za odmor

King's Hill kuća za odmor se může pochlubit terasou a barem a nabízí ubytování ve Velice s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady.Tato vila má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Amazing home in Velika with Outdoor swimming pool, WiFi and Private swimming pool
Amazing home in Velika with Outdoor swimming pool, WiFi and Private swimming pool

Ohromující dům s venkovním bazénem, Wi-Fi a vyhřívaným bazénem se nachází ve městě Velika, pouhých 1,3 km od obce Draga Požeška a 1,4 km od obce Stražeman. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 5,9 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Grandma's apartment
Grandma's apartment

Grandma's apartment se nachází ve městě Velika, pouhých 500 metrů od návštěvnického centra Papuk Geopark a 1,7 km od Željezničky Stanica Velika. Tento apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi.