Ubytování ve městě Trgetari

Město Trgetari se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Trgetari nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Trgetari

Holiday home Burjaki Cr
Holiday home Burjaki Cr

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Burjaki Cr se nachází v Trgetari a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Iris Trget
Iris Trget

9 / 10 (3 hodnocení)

Iris Trget se nachází v Trgetari, 1,3 km od pláže Get a 40 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Roberto
Holiday Home Roberto

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Roberto se nachází v Trgetari a nabízí soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 40 km od Puly a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Mirela
Holiday Home Mirela

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Mirela se nachází v Trgetari a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 41 km od Puly a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Trgetari I
Holiday Home Trgetari I

Prázdninový dům Trgetari I se nachází v Trgetari. 24 km od Medulinu. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Valente
Villa Valente

Villa Valente se nachází v Trgetari, 39 km od amfiteátru Pula Arena, 26 km od hradu Morosini-Grimani a 36 km od hradu Dvigrad. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.