Ubytování ve městě Tounj

Město Tounj se nachází v regionu Karlovacká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Tounj nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tounj

Tina Studio Apartment
Tina Studio Apartment

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Tina Studio Apartment se nachází v Tounji v Karlovacké župě a nabízí balkon a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 32 km od Karlovace a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Ana
Holiday Home Ana

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Ana se nachází 2,2 km od Zdenacu a 2,8 km od stanice Tounj. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Kuća Za Odmor Emma
Kuća Za Odmor Emma

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Samostatně stojí prázdninový dům Kuća Za Odmor Emma je obklopený přírodou a nachází se v obci Tounji, 46 km od Plitvických jezer a 49 km od městečka Topusko. Nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a soukromým parkovištěm.

Apartman Nino
Apartman Nino

9,4 / 10 (26 hodnocení)

Apartman Nino se nachází v Tounji a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a stolnímu tenisu.

Holiday Home Ico
Holiday Home Ico

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Kuća za odmor Ico se nachází v Tounji, v blízkosti obce Gerovo Tounjsko a 3,2 km od Železničky stanice Gornje Dubrave. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, sezónní venkovní bazén a zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a kulečníku.

Holiday Home Tina
Holiday Home Tina

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Tina se nachází v Tounji a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 32 km od Karlovace. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Studio Apartman Brletić
Studio Apartman Brletić

9 / 10 (9 hodnocení)

Studio Apartman Brletić s výhledem do zahrady nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 1,2 km od Zdenacu. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Manda
Holiday Home Manda

8,4 / 10 (60 hodnocení)

Holiday Home Manda se nachází v Tounji a nabízí restauraci, bar a sdílený lounge. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Family friendly house with a swimming pool Tounj, Gorski kotar - 17577
Family friendly house with a swimming pool Tounj, Gorski kotar - 17577

Gorski kotar - 17577 se nachází v Tounji a nabízí ubytování vhodné pro rodiny s dětmi, bazén a soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Amazing home in Tounj w/ 3 Bedrooms
Amazing home in Tounj w/ 3 Bedrooms

Tříhvězdičkový Amazing home in Tounj w/ 3 Bedrooms se nachází v Tounji v Karlovacké župě a nabízí bezplatné Wi-Fi.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.