Ubytování ve městě Sužan

Město Sužan se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sužan nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sužan

Villa Dora
Villa Dora

10 / 10 (24 hodnocení)

Villa Dora se nachází v Sužanu a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Villa Maria
Villa Maria

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Maria se nachází v Sužanu, jen 2,7 km od pláže Komoriška. Nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday House Rosalia With Seaview And Swimming Pool
Holiday House Rosalia With Seaview And Swimming Pool

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday House Rosalia With Seaview And se nachází v Sužanu, 2,7 km od pláže Komoriška a 2,8 km od pláže Slamni. Bazén nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday apartment Angelina with Seaview and swimming pool
Holiday apartment Angelina with Seaview and swimming pool

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday apartment Angelina with Seaview and swimming pool se nachází v Sužanu, 2,7 km od pláže Komoriška a 2,8 km od pláže Slamni. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Tana
Villa Tana

8 / 10 (3 hodnocení)

Villa Tana se nachází v Sužanu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.