Ubytování ve městě Stranići kod Lovreča

Město Stranići kod Lovreča se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Stranići kod Lovreča nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Stranići kod Lovreča

Apartment Sv.Lovrec Kruncici
Apartment Sv.Lovrec Kruncici

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Apartmán Sv.Lovrec Kruncici se nachází v obci Stranići kod Lovreča, 33 km od aquaparku Istralandia, 40 km od amfiteátru Pula Arena a 15 km od hradu Dvigrad. Klimatizované ubytování je vzdálené 19 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Smilja - PRC601
Apartment Smilja - PRC601

8 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Smilja - PRC601 se nachází v obci Stranići kod Lovreča, 25 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 33 km od aquaparku Istralandia. Nabízí zahradu a klimatizaci. Na místě je soukromé parkoviště.

Apartments Stranići in Central Istria
Apartments Stranići in Central Istria

8 / 10 (2 hodnocení)

Apartments Stranići in Central Istria nabízí ubytování se zahradou v obci Stranići kod Lovreča.K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a soukromé soukromé parkoviště.

Beautiful Stone House Villa Irma
Beautiful Stone House Villa Irma

7,2 / 10 (4 hodnocení)

Beautiful Stone House Villa Irma se nachází v obci Stranići kod Lovreča, 25 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 33 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.