Ubytování ve městě Stara Sušica

Město Stara Sušica se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Stara Sušica nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Stara Sušica

Gorska bajka - kuća za odmor Smreka
Gorska bajka - kuća za odmor Smreka

10 / 10 (42 hodnocení)

Gorska bajka - kuća za odmor Smreka se nachází v obci Stara Sušica a nabízí zahradu, zázemí pro grilování, wellness centrum, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Gorska bajka - kuća za odmor Jela
Gorska bajka - kuća za odmor Jela

10 / 10 (39 hodnocení)

Gorska bajka - kuća za se může pochlubit zahradou, grilem a lázeňským a wellness centrem. odmor Jela nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory v obci Stara Sušica. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Chalet Woody
Chalet Woody

9,8 / 10 (22 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Stara Sušica v Chalet Woody nabízí terasu a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování.

Holiday Home Dželalija
Holiday Home Dželalija

9,6 / 10 (25 hodnocení)

Holiday Home Dželalija se nachází v obci Stara Sušica, pouhých 50 km od národního parku Risnjak, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Nabízí terasu a výhled na hory.

Holiday Home Meyer
Holiday Home Meyer

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Holiday Home Meyer se nachází v obci Stara Sušica a nabízí gril. 49 km od Bašky. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.