Ubytování ve městě Sovlje

Město Sovlje se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sovlje nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sovlje

Apartment Aquanur-5
Apartment Aquanur-5

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Aquanur-5 se nachází v obci Sovlje, 1 km od pláže Zamalin, 2,2 km od pláže Bristak a 16 km od radnice Šibenik. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Sovlja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Darena
Holiday Home Darena

10 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Darena se nachází v obci Sovlje a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Tramontana
Holiday Home Tramontana

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Tramontana se nachází v Sovlje, 1,1 km od pláže Zamalin, 2,2 km od pláže Bristak a 16 km od pevnosti Barone. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 600 metrů od pláže Sovlja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Aquanur-4
Apartment Aquanur-4

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Aquanur-4 se nachází v obci Sovlje, necelý 1 km od pláže Zamalin a 2 km od pláže Bristak. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Aquanur-6
Apartment Aquanur-6

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Apartment Aquanur-6 se nachází v obci Sovlje, necelý 1 km od pláže Zamalin a 2 km od pláže Bristak, a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Valdor
Holiday Home Valdor

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Holiday Home Valdor se nachází v Sovlje a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a terasou. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 300 metrů od pláže Sovlja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Aquanur-3
Apartment Aquanur-3

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Aquanur-3 se nachází v Sovlje, necelý 1 km od pláže Zamalin a 2 km od pláže Bristak, a nabízí zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 250 metrů od pláže Sovlja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home West
Holiday Home West

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home West se nachází v Sovlje a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Aquanur-2
Apartment Aquanur-2

8,6 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Aquanur-2 se nachází v Sovlje, 1 km od pláže Zamalin, 2,2 km od pláže Bristak a 16 km od pevnosti Barone. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Sovlja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Cvita-2
Apartment Cvita-2

7 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Cvita-2 se nachází u pláže v Sovlje, 1,4 km od pláže Zamalin a 2,3 km od pláže Bristak. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Sovlja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Amazing home in Tribunj Sovlje with WiFi and 4 Bedrooms
Amazing home in Tribunj Sovlje with WiFi and 4 Bedrooms

7 / 10 (2 hodnocení)

Amazing home in Tribunj Sovlje se nachází v obci Tribunj Sovlje, 200 metrů od pláže Sovlja a 1,3 km od pláže Zamalin.Nabízím Wi-Fi zdarma, klimatizaci a 4 ložnice.Tento prázdninový dům je vzdálený 16 km od pevnosti Barone a 34 km od přístavu Kornati.

Awesome home in Ivinj with 5 Bedrooms, Sauna and WiFi
Awesome home in Ivinj with 5 Bedrooms, Sauna and WiFi

6 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Ivinj se nachází v Sovlje a nabízí 5 ložnic, Wi-Fi, venkovní bazén a soukromý bazén.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od radnice v Šibeníku a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Cvita-1
Apartment Cvita-1

5 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Cvita-1 se nachází u pláže v Sovlje, 1,4 km od pláže Zamalin a 2,3 km od pláže Bristak. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Aquanur-7
Apartment Aquanur-7

Apartment Aquanur-7 se nachází v obci Sovlje, necelý 1 km od pláže Zamalin a 2 km od pláže Bristak, a nabízí zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 250 metrů od pláže Sovlja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.