Ubytování ve městě Sovinjak

Město Sovinjak se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sovinjak nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sovinjak

Villa Livia
Villa Livia

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Livia se nachází v obci Sovinjak a nabízí ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 30 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Mia&Emi
Holiday Home Mia&Emi

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Holiday Home Mia&Emi se nachází v Sovinjaku, 33 km od aquaparku Istralandia a 49 km od hradu San Giusto. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a na město a je vzdálen 32 km od hradu Pazin.

Country House Ana
Country House Ana

8,5 / 10 (8 hodnocení)

Country House Ana se nachází v Sovinjaku a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Villa Garibaldi
Villa Garibaldi

Villa Garibaldi se nachází v Sovinjaku, 50 km od hradu San Giusto, 34 km od hradu Pazin a 46 km od přírodního parku Sečovlje Salina. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Pauliana
Casa Pauliana

Casa Pauliana se nachází v Sovinjaku, 50 km od hradu San Giusto, 34 km od hradu Pazin a 46 km od přírodního parku Sečovlje Salina. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.