Ubytování ve městě Sošići

Město Sošići se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sošići nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sošići

Holiday Home Cekić - ROJ506
Holiday Home Cekić - ROJ506

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Cekić - ROJ506 se nachází v obci Sošići, 37 km od amfiteátru Pula Arena a 39 km od aquaparku Istralandia. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 12 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

House Sosici 2125
House Sosici 2125

9,5 / 10 (4 hodnocení)

House Sosici 2125 se nachází v Sošići, 37 km od amfiteátru Pula Arena, 39 km od aquaparku Istralandia a 11 km od hradu Dvigrad. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Tina
Villa Tina

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Tina se nachází v Sošići, 11 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 37 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa San Martino
Villa San Martino

Villa San Martino se nachází v Sošići, 11 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 37 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Patricia
Villa Patricia

7 / 10 (19 hodnocení)

Villa Patricia se nachází v Sošići, pouhých 12 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, a nabízí ubytování s balkonem, zahradou a venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu.

Villa Marisa
Villa Marisa

Nachází se v Sošići, do 12 km od katedrály sv.Eufemia Rovinj, Villa Marisa, 37 km od Pula Arena, nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.Vila se nachází v oblasti, kde se můžete věnovat aktivitám, jako je pěší turistika, cyklistika a stolní tenis, a nabízí bezplatné soukromé parkoviště.

Nice home in Sosici with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice home in Sosici with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Pěkný dům v Sošiči se 3 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v Sošići a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.