Ubytování ve městě Slivnica

Město Slivnica se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Slivnica nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Slivnica

Holiday Home Vila Dida Moj
Holiday Home Vila Dida Moj

10 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Vila Dida Moj se nachází ve městě Slivnica, 25 km od národního parku Paklenica a 27 km od vévodova paláce, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Golden Hour
Golden Hour

10 / 10 (2 hodnocení)

Golden Hour se nachází v obci Slivnica v Zadarské župě a nabízí terasu a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice apartment in Slivnica with WiFi and 1 Bedrooms
Nice apartment in Slivnica with WiFi and 1 Bedrooms

10 / 10 (2 hodnocení)

Pěkný byt ve Slivnici se nachází v obci Slivnica v Zadarské župě.Nabízím Wi-Fi zdarma a zahradu.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,1 km od pláže Bokulja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Jerolim
Villa Jerolim

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Villa Jerolim je samostatně stojící vila s venkovním bazénem v obci Slivnica. Poskytuje výhled na bazén a je vzdálen 24 km od Zadaru. Na místě je k dispozici neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Fortuna
Fortuna

9,8 / 10 (17 hodnocení)

Fortuna se nachází v obci Slivnica, 27 km od vévodova paláce, 28 km od Zadarského lidového náměstí a Muzea iluzí, a nabízí zahradu a restauraci. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa di Nikola
Casa di Nikola

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa di Nikola se nachází v obci Slivnica, 24 km od Paláce generálního guvernéra, 25 km od Náměstí lidu a Muzea iluzí Zadar. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Josip
Apartment Josip

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Apartmán Josip nabízí ubytování ve městě Posedarje, 5 km od pláže. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Guest house Marla
Guest house Marla

9 / 10 (6 hodnocení)

Penzion Marla se nachází ve městě Slivnica a nabízí zahradu a terasu. 2,1 km od pláže Bokulja. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Slivnica 51
Holiday home Slivnica 51

Prázdninový dům Slivnica 51 se nachází v obci Slivnica, 25 km od národního parku Paklenica a 28 km od vévodova paláce, a nabízí klimatizaci. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Smilje
Villa Smilje

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Villa Smilje se nachází ve městě Slivnica, 2,5 km od pláže Vinjerac a 2,6 km od pláže Bokulja. Nabízí terasu a klimatizaci. Tato vila má výhled na bazén, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Slivnica Gornja 07
Holiday Home Slivnica Gornja 07

8 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Slivnica Gornja 07 se nachází v obci Slivnica, 2,8 km od pláže Bokulja, a nabízí ubytování s klimatizací. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Vinjerac je vzdálená 2 km a pláž Tri drage 2,6 km.

Villa Matea - Adriatic Luxury Villas
Villa Matea - Adriatic Luxury Villas

Villa Matea - Adriatic Luxury Villas se nachází ve městě Slivnica, 27 km od národního parku Paklenica a 29 km od paláce generálního guvernéra. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Three-Bedroom Apartment in Slivnica
Three-Bedroom Apartment in Slivnica

Three-Bedroom Apartment in Slivnica nabízí ubytování s výhledem na moře v obci Slivnica, 48 km od přístavu Kornati a 49 km od historického muzea Biograd.2,6 km od pláže Posedarje.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Awesome apartment in Slivnica with WiFi and 1 Bedrooms
Awesome apartment in Slivnica with WiFi and 1 Bedrooms

Apartmán Awesome apartment in Slivnica se nachází v obci Slivnica, 29 km od vévodova paláce a 30 km od Zadarského lidového náměstí.Nabízí terasu, výhled na moře a Wi-Fi zdarma.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 27 km od národního parku Paklenica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.