Ubytování ve městě Selina

Město Selina se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Selina nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Selina

Villa Famiglia
Villa Famiglia

10 / 10 (6 hodnocení)

Villa Famiglia se nachází v Selině, pouhých 29 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Luna in Selina
Villa Luna in Selina

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Villa Luna v Selině se nachází v Selině a nabízí klimatizované ubytování s balkonem.Vila se soukromým bazénem, bbzahradou, grilem, Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Sana with Heated Pool
Villa Sana with Heated Pool

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Villa Sana with vyhřívaným bazénem se nachází asi 28 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na bazén. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Barbara
Villa Barbara

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Villa Barbara se nachází v Selině a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Terlevic
Villa Terlevic

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Villa Terlevic se nachází v Selině, 28 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 32 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Ruza
Villa Ruza

9 / 10 (4 hodnocení)

Villa Ruza se nachází v Selině a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Abortolami with Pool and Garden
Abortolami with Pool and Garden

9 / 10 (1 hodnocení)

Abortolami with Pool and Garden se nachází v Selině. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Mia Selina
Villa Mia Selina

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Mia Selina se nachází v Selině a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled na bazén. 13 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Palma Selina
Villa Palma Selina

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Villa Palma Selina se nachází v Selině, 28 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 33 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Wellness Studio S
Wellness Studio S

Wellness Studio S se nachází v Selině a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled do zahrady. 14 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.