Ubytování ve městě Savar

Město Savar se nachází v regionu Dugi Otok ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Savar nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Savar

Apartment Anita
Apartment Anita

10 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Anita se nachází v Savaru na ostrově Dugi Otok a nabízí zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 13 km od Božavy a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Savaro apartments
Savaro apartments

10 / 10 (2 hodnocení)

Savaro apartments se nachází v Savaru na ostrově Dugi Otok a nabízí balkon. 38 km od starého přístavu Foša. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Antica
Villa Antica

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Antica se nachází v Savaru a nabízí venkovní bazén a výhled na bazén. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Lapis
Apartman Lapis

9,8 / 10 (66 hodnocení)

Apartman Lapis se nachází v Savaru a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Apartment Ana Marija Savar
Apartment Ana Marija Savar

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Ana Marija Savar se nachází v Savaru na ostrově Dugi Otok a nabízí balkon a výhled na moře. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Olive Garden Accomodation
Olive Garden Accomodation

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Olive Garden Accomodation se nachází v Savaru a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 13 km od Božavy a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartmani Zdenka Savar
Apartmani Zdenka Savar

9,4 / 10 (24 hodnocení)

Apartmani Zdenka Savar se nachází v Savaru a nabízí ubytování s balkonem.

Apartments with a parking space Savar, Dugi otok - 8127
Apartments with a parking space Savar, Dugi otok - 8127

7,9 / 10 (6 hodnocení)

Apartmány s parkovacím místem Savar, Dugi otok - 8127 se nachází v Savaru a nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Šime Savar
Apartment Šime Savar

7,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Šime Savar se nachází v Savaru na ostrově Dugi Otok a nabízí terasu a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 13 km od Božavy a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Martedić
Apartment Martedić

7,6 / 10 (11 hodnocení)

Apartment Martedić se nachází v Savaru a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Holiday HomeToni
Holiday HomeToni

6,8 / 10 (5 hodnocení)

Holiday HomeToni se nachází v Savaru, 37 km od starého přístavu Foša a 38 km od katedrály sv. Anastázie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Nachází se na pláži a má terasu.

Apartments Sea View
Apartments Sea View

4,8 / 10 (4 hodnocení)

Apartments Sea View se nachází v Savaru. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Apartment Savar 8127b
Apartment Savar 8127b

1 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Savar 8127b se nachází v Savaru. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 13 km od Božavy a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Savar, Dugi otok - 14373
Apartments with a parking space Savar, Dugi otok - 14373

Apartments with a parking space Savar, Dugi otok - 14373 se nachází v Savaru, pouhých 37 km od starého přístavu Foša, a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán je vzdálený 38 km od Mořských varhan a kostela sv. Donáta.

Savaro house
Savaro house

Savaro house nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a rychlovarnou konvicí, asi 37 km od instalace Pozdrav slunci. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 36 km od starého přístavu Foša a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.