Ubytování ve městě Santalezi

Město Santalezi se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Santalezi nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santalezi

Villa Aria
Villa Aria

10 / 10 (4 hodnocení)

Villa Aria se nachází v Santalezi a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Marion
Villa Marion

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Villa Marion se nachází v Santalezi a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od Puly a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Santalezi IV
Apartment Santalezi IV

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Santalezi IV se nachází v Santalezi, 25 km od hradu Pazin, 34 km od hradu Morosini-Grimani a 37 km od hradu Dvigrad. 47 km od pulského amfiteátru. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Angela
Casa Angela

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Angela se nachází v Santalezi. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Hotel Tomažići
Hotel Tomažići

9,1 / 10 (98 hodnocení)

Hotel Tomažići se nachází v Santalezi, 41 km od Poreče, a nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi.

Villa 1574
Villa 1574

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa 1574 se nachází v Santalezi a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Klimatizované ubytování je vzdálené 8 km od Rabacu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Santalezi Croatia
Holiday home Santalezi Croatia

Holiday home Santalezi Croatia se nachází v Santalezi a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Nedescina Brnjci
Apartment Nedescina Brnjci

7 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Nedescina Brnjci se nachází v Santalezi a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Cere Cere II
Holiday home Cere Cere II

7 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Cere Cere II se nachází v Santalezi a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Fluggi
Villa Fluggi

6,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Fluggi se nachází v Santalezi, 46 km od amfiteátru Pula Arena a 27 km od hradu Pazin. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Damir for 8 Labin-Rabac
Apartment Damir for 8 Labin-Rabac

Apartment Damir for 8 Labin-Rabac se nachází v Santalezi a nabízí salonek, zahradu a venkovní gril.Tento apartmán nabízí bezplatné soukromé parkoviště, kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Villa Sofia Santalezi
Villa Sofia Santalezi

Villa Sofia Santalezi se nachází v Santalezi a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem.Ubytování je vzdálené 48 km od arény v Pule a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Holiday home Cere Cere
Holiday home Cere Cere

Holiday home Cere Cere se nachází v Santalezi a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.