Ubytování ve městě Rupalj

Město Rupalj se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Rupalj nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rupalj

Vacation house Maslina
Vacation house Maslina

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Vacation house Maslina se nachází v Biogradu, 48 km od historického muzea, a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 47 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Great Escape
Apartment Great Escape

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Great Escape se nachází v Biogradu, 48 km od historického muzea, a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Three-Bedroom Holiday Home in Rupalj
Three-Bedroom Holiday Home in Rupalj

Three-Bedroom Holiday Home in Rupalj se nachází v Rupalji a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Mary with Pool
Holiday Home Mary with Pool

Holiday Home Mary with Pool se nachází v Rupalji, 48 km od přístavu Kornati a 49 km od historického muzea Biograd. Nabízí venkovní bazén a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.