Ubytování ve městě Rovinjsko Selo

Město Rovinjsko Selo se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Rovinjsko Selo nabízíme 68 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rovinjsko Selo

Apartment Erbirosa
Apartment Erbirosa

10 / 10 (9 hodnocení)

Apartmán Erbirosa v klidné lokalitě ve městě Rovinjsko Selo nabízí plně vybavené pokoje s bezplatným Wi-Fi. Terasa je zařízena lehátky a jídelním koutem.

Vila Vanesa with private pool near Rovinj - open 2022
Vila Vanesa with private pool near Rovinj - open 2022

10 / 10 (8 hodnocení)

Vila Vanesa with private pool near Rovinj - open 2022 se nachází v Rovinjsku Selo a nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Mateo
Casa Mateo

10 / 10 (5 hodnocení)

Casa Mateo se nachází v obci Rovinjsko Selo a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 47 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Terra
Terra

10 / 10 (1 hodnocení)

Terra se nachází v istrijské obci Rovinjsko Selo a nabízí balkon a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

LESA room with private bathroom for 2 people
LESA room with private bathroom for 2 people

10 / 10 (1 hodnocení)

LESA room with private bathroom for 2 people se nachází v obci Rovinjsko Selo, 40 km od amfiteátru Pula Arena a 48 km od aquaparku Istralandia. Nabízí výhled do zahrady a na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,2 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Eleven
Villa Eleven

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Eleven se nachází v obci Rovinjsko Selo, 7,3 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 40 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful apartment in Rovinjsko Selo with 4 Bedrooms
Beautiful apartment in Rovinjsko Selo with 4 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Krásný apartmán v Rovinjsko Selo se 4 ložnicemi se nachází v obci Rovinjsko Selo, 48 km od aquaparku Istralandia, 7,8 km od oblouku Balbi a 8 km od přístavu Rovinj.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.Katedrála sv.Eufemie Rovinj je vzdálená 7,1 km a amfiteátr Pula Arena 40 km.

Apartment Asparagus
Apartment Asparagus

9,9 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Asparagus nabízí ubytování v obci Rovinjsko Selo, 7 km od Rovinje. K dispozici je terasa. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Vila Una with private pool near Rovinj - open 2022
Vila Una with private pool near Rovinj - open 2022

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Vila Una with private pool near Rovinj - open 2022 se nachází v Rovinjsku Selo, 7 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s kasinem, bezplatným Wi-Fi, bankomatem a úschovnou zavazadel. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a kulečníku.

Apartment Miral
Apartment Miral

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Apartmán Miral se zahradou se nachází v obci Rovinjsko Selo, 40 km od amfiteátru Pula Arena, 47 km od aquaparku Istralandia a 7,8 km od Balbiho oblouku. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,1 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Art House - Rovinj Holiday in Istrien, Kroatien
Art House - Rovinj Holiday in Istrien, Kroatien

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Art House - Rovinj Holiday se nachází v istrijské obci Rovinjsko Selo, pouhých 7,5 km od katedrály sv.Eufemie, a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený salonek a sdílenou kuchyň.Vila se soukromým bazénem, bbbbbbbbzahradou, grilem, Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Sophia
Villa Sophia

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Sophia se nachází v obci Rovinjsko Selo, 7,6 km od katedrály sv. Eufemie a 39 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Mama Residence
Mama Residence

9,7 / 10 (10 hodnocení)

Mama Residence se nachází v obci Rovinjsko Selo, 48 km od Izoly, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Akaju
Apartment Akaju

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Akaju se nachází v obci Rovinjsko Selo na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Martin - modern
Apartments Martin - modern

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartments Martin - modern se nachází v obci Rovinjsko Selo, 48 km od Izoly, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Residence Mama
Residence Mama

9,6 / 10 (26 hodnocení)

Residence Mama se nachází v obci Rovinjsko Selo, 48 km od Izoly, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Bellavista
Apartments Bellavista

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Apartments Bellavista se nachází 7,2 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartment Iva
Apartment Iva

9,4 / 10 (57 hodnocení)

Apartment Iva se nachází v istrijské obci Rovinjsko Selo, 7,6 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Pokrajac
Apartment Pokrajac

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Apartment Pokrajac se nachází v Rovinjsku Selo, 47 km od Portorože. 7 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Tona
Tona

9,3 / 10 (12 hodnocení)

Tona se nachází v obci Rovinjsko Selo a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 48 km od Izoly.

Villa Lucija
Villa Lucija

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Villa Lucija se nachází na klidném místě uprostřed zahrady v obci Rovinjsko Selo a nabízí venkovní bazén se sluneční terasou a slunečníky. Tato plně vybavená vila se nachází v tradičním kamenném domě a nabízí bezplatné Wi-Fi.

Villa Alberta
Villa Alberta

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Villa Alberta se nachází v Rovinji na poloostrově Istrie, je vzdálená 7 km od Akvária Rovinj a ulice Carera, a nabízí ubytování s klimatizací.

Apartment Nikolena
Apartment Nikolena

9,1 / 10 (124 hodnocení)

Apartment Nikolena se nachází v obci Rovinjsko Selo na Istrii, 6,8 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

House Tia
House Tia

9 / 10 (29 hodnocení)

House Tia se nachází v obci Rovinjsko Selo, 40 km od amfiteátru Pula Arena, 48 km od aquaparku Istralandia a 7,7 km od Balbiho oblouku, a nabízí terasu. 7 km od katedrály sv. Eufemie. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Nin
Villa Nin

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Nin se nachází v obci Rovinjsko Selo a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Vittorio
Villa Vittorio

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Vittorio se nachází v istrijské obci Rovinjsko Selo a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Bella- White
Villa Bella- White

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Bella- White se nachází v obci Rovinjsko Selo a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a bezplatným Wi-Fi. 8,9 km od centra Rovinje. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

LESA up to 4 people
LESA up to 4 people

LESA až 4 osoby nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady, asi 40 km od pulského amfiteátru. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,2 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Mandy
House Mandy

Odehrává se v Rovinjsko Selo, 7.5 km od katedrály sv.Eufemia Rovinj, House Mandy nabízí ubytování se zahradou, neplaceným soukromým parkovištěm a terasou.Penzion s bezplatným Wi-Fi se nachází asi 47 km od aquaparku Istralandia a 8.2 km od Balbi Arch.Nemovitost je nekuřácká a nachází se 39 km od arény v Pule.

Apartment Marko
Apartment Marko

8,9 / 10 (41 hodnocení)

Apartmán Marko se nachází v obci Rovinjsko Selo, 7 km od Rovinje a 47 km od Portorože. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Gino
Apartment Gino

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Apartment Gino nabízí ubytování se zahradou, terasou a výhledem do zahrady, asi 39 km od pulského amfiteátru. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,4 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

LADONJA BB ROOMS, Family run Bed & Breakfast
LADONJA BB ROOMS, Family run Bed & Breakfast

8,8 / 10 (65 hodnocení)

Room Ladonja se nachází v Rovinjsku Selu, 7 km od centra města Rovinj a nejbližší pláže, a nabízí bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Guest House Marković 279
Guest House Marković 279

8,8 / 10 (55 hodnocení)

Guest House Marković 279 nabízí ubytování v apartmánech a pokojích v obci Rovinjsko Selo, 6 km od Rovijne. Wi-Fi je zde dostupné zdarma.

Villa Rovigno
Villa Rovigno

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Villa Rovigno nabízí venkovní bazén s terasou a jídelním koutem, ubytování s možností vlastního stravování, klimatizací a bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách.

Apartman Sanjković
Apartman Sanjković

8,7 / 10 (11 hodnocení)

Apartman Sanjković se nachází v Rovinji, přibližně 6,8 km od katedrály sv. Eufemie, a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Modern Villa di Rovigno with Pool, Hot Tub and Sea View
Modern Villa di Rovigno with Pool, Hot Tub and Sea View

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Modern Villa di Rovigno se nachází v obci Rovinjsko Selo a nabízí ubytování s bazénem, vířivkou a výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od Izoly a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Franka
Apartmani Franka

8,6 / 10 (9 hodnocení)

Apartmani Franka se nachází v obci Rovinjsko Selo, 47 km od obce Strunjan, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Holiday House Pudarica
Holiday House Pudarica

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday House Pudarica se nachází v obci Rovinjsko Selo, 39 km od amfiteátru Pula Arena, 47 km od aquaparku Istralandia a 8,5 km od Balbiho oblouku. Nabízí sezónní venkovní bazén, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,8 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Natka
Villa Natka

8,4 / 10 (76 hodnocení)

Villa Natka se nachází v obci Rovinjsko Selo a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Cerin with Private Pool
Apartment Cerin with Private Pool

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Cerin with Private Pool se nachází v obci Rovinjsko Selo, 7,5 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 39 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa #1
Villa #1

8 / 10 (1 hodnocení)

Villa #1 se nachází v obci Rovinjsko Selo a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Klimatizované ubytování leží 48 km od Izoly.

Holiday Apartment Stojanovski
Holiday Apartment Stojanovski

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Apartment Stojanovski nabízí ubytování s možností vlastního stravování v obci Rovinjsko Selo. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a zahrada.

Nice home in Rovinjsko Selo with 2 Bedrooms and WiFi
Nice home in Rovinjsko Selo with 2 Bedrooms and WiFi

8 / 10 (1 hodnocení)

Nice home se nachází v Rovinjsku Selo, 40 km od amfiteátru Pula Arena, 48 km od aquaparku Istralandia a 8,2 km od oblouku Balbi, a nabízí 2 ložnice a Wi-Fi.Ubytování se nachází v obci Rovinjsko Selo.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,5 km od katedrály sv.Eufemie v Rovinji nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Branka
Villa Branka

8 / 10 (1 hodnocení)

Villa Branka je obklopena zahradou a má venkovní bazén, saunu, vířivku a kamenné prvky. Nabízí světlý a prostorný interiér s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Centrum obce Rovinjsko Selo je vzdálené 400 metrů.

Amazing home in Rovinjsko Selo with 4 Bedrooms, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool
Amazing home in Rovinjsko Selo with 4 Bedrooms, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool

Amazing home in Rovinjsko Selo se 4 ložnicemi, venkovním bazénem a vyhřívaným bazénem se nachází v obci Rovinjsko Selo, 7,5 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj, 39 km od amfiteátru Pula Arena a 47 km od aquaparku Istralandia.Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Awesome apartment in Rovinjsko Selo with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms
Awesome apartment in Rovinjsko Selo with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms

Apartmán Awesome in Rovinjsko Selo se nachází v obci Rovinjsko Selo, 40 km od amfiteátru v Pule, 48 km od aquaparku Istralandia a 8,2 km od Balbiho oblouku.7,5 km od katedrály sv.Eufemie.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Spacious apartment Angelina - partly renovated 2022
Spacious apartment Angelina - partly renovated 2022

7,9 / 10 (7 hodnocení)

Spacious apartment se nachází v obci Rovinjsko Selo na Istrii. Angelina - částečně zrekonstruovaný 2022 má terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od Izoly a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa White
Villa White

7 / 10 (2 hodnocení)

Villa White se nachází v obci Rovinjsko Selo a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a balkonem. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 7,8 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 39 km od amfiteátru Pula Arena.