Ubytování ve městě Rogačić

Město Rogačić se nachází v regionu Vis ostrov ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Rogačić nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rogačić

House Marina
House Marina

9,5 / 10 (2 hodnocení)

House Marina se nachází ve městě Rogačić, jen 2,8 km od městské pláže Prirovo a 14 km od zálivu Srebrna. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Rogačić je vzdálená 600 metrů a pláž Komarča necelý 1 km.

Apartments Roki - 10 m from beach
Apartments Roki - 10 m from beach

9 / 10 (5 hodnocení)

Ubytování se nachází v Rogačić na ostrově Vis, u pláží Rogačić a Komarča. Apartmány Roki - 10 m from beach se nacházejí v blízkosti pláže a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Holiday home Paulo3 - close to sea
Holiday home Paulo3 - close to sea

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Paulo3 - close to sea se nachází u pláže Rogačić, 1,6 km od pláže Komarča a 1,9 km od pláže Prirovo Town. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home PAULO2 - near the sea
Holiday home PAULO2 - near the sea

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday home PAULO2 - near the sea se nachází 500 metrů od pláže Rogačić a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Paulo1 - peacefull
Holiday home Paulo1 - peacefull

6 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Paulo1 - Peacpokojnl se nachází u pláže Rogačić, 1,6 km od pláže Komarča a 2 km od pláže Prirovo Town. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Seaside holiday house Cove Parja, Vis - 8903
Seaside holiday house Cove Parja, Vis - 8903

Seaside holiday house Cove Parja, Vis - 8903 se nachází v Rogačići, jen 1,9 km od městské pláže Prirovo. Nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je také soukromá terasa.

House Nike
House Nike

House Nike se nachází v Rogačići, 600 metrů od pláže Rogačić, 800 metrů od pláže Komarča a 2,8 km od pláže Prirovo Town. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.