Ubytování ve městě Rasopasno

Město Rasopasno se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Rasopasno nabízíme 24 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rasopasno

Villa Zala
Villa Zala

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Zala se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 18 km od přístavu Punat. Nabízí terasu a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Noah - MLK350
Apartment Noah - MLK350

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Starcevic - MLK350 se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 18 km od přístavu Punat. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. je k dispozici na místě.

Villa AnaMarija 1
Villa AnaMarija 1

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa AnaMarija 1 se nachází v obci Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 18 km od přístavu Punat. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Stone Lady Holiday home
Stone Lady Holiday home

10 / 10 (1 hodnocení)

Stone Lady Holiday home se nachází v Rasopasno, 18 km od františkánského kláštera Kosljun a 19 km od přístavu Punat. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday house RASOPASNO
Holiday house RASOPASNO

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday house RASOPASNO se nachází v obci Rasopasno, 2,8 km od pláže Maestral a 2,8 km od pláže Haludovo, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Nika
Holiday Home Nika

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Nika se nachází v Rasopasno, 18 km od františkánského kláštera Kosljun a 19 km od přístavu Punat. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Sina - MLK352
Apartment Sina - MLK352

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Starcevic - MLK352 se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 18 km od přístavu Punat. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. je k dispozici na místě.

Casa Ulika
Casa Ulika

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Ulika se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 18 km od přístavu Punat. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Zora
Villa Zora

9,4 / 10 (14 hodnocení)

Villa Zora se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 18 km od přístavu Punat. Nabízí vybavení pro vodní sporty a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Elena - MLK351
Apartment Elena - MLK351

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Apartmán Starcevic - MLK351 se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 18 km od přístavu Punat. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště.

Holiday home Rasopasno/Insel Krk 13036
Holiday home Rasopasno/Insel Krk 13036

9 / 10 (35 hodnocení)

Prázdninový dům Rasopasno/Insel Krk 13036 se nachází v obci Rasopasno, 18 km od přístavu Punat, 38 km od hradu Trsat a 38 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Nachází se 17 km od františkánského kláštera Kosljun a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday house SEA & SUN RESIDENCE
Holiday house SEA & SUN RESIDENCE

9 / 10 (3 hodnocení)

Holiday house SEA & SUN RESIDENCE se nachází v Rasopasno, 2,8 km od pláže Maestral a Rupa, a nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Adria
Villa Adria

8 / 10 (3 hodnocení)

Villa Adria se nachází v obci Rasopasno a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Katarina
Villa Katarina

8 / 10 (1 hodnocení)

Villa Katarina se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 19 km od přístavu Punat. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Apartment in Rasopasno
Two-Bedroom Apartment in Rasopasno

8 / 10 (1 hodnocení)

Two-Bedroom Apartment v Rasopasno se nachází v obci Rasopasno, 18 km od přístavu Punat, 37 km od hradu Trsat a 38 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.Ubytování je vzdálené 16 km od františkánského kláštera Kosljun a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa LINDA
Villa LINDA

7 / 10 (29 hodnocení)

Villa LINDA se nachází v obci Rasopasno a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na moře. 27 km od Bašky. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment SIESTA
Apartment SIESTA

7 / 10 (4 hodnocení)

Apartment SIESTA se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 18 km od přístavu Punat. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Antica
Villa Antica

Villa Antica se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 19 km od přístavu Punat. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sezónním venkovním bazénem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Nera
Villa Nera

Villa Nera se nachází v obci Rasopasno a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. 23 km od Bašky. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home in Rasopasno/Insel Krk 39095
Holiday home in Rasopasno/Insel Krk 39095

Holiday home in Rasopasno/Insel Krk 39095 se nachází v Rasopasno.3 km od Malinské.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Beautiful apartment in Rasopasno with WiFi
Beautiful apartment in Rasopasno with WiFi

Krásný apartmán v Rasopasno se nachází v Rasopasno, 18 km od přístavu Punat a 37 km od hradu Trsat, a nabízí zahradu, výhled na moře a Wi-Fi.16 km od františkánského kláštera Košljun.Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Nice apartment in Rasopasno with 1 Bedrooms and WiFi
Nice apartment in Rasopasno with 1 Bedrooms and WiFi

4 / 10 (3 hodnocení)

Pěkný byt v Rasopasno s 1 ložnicemi a WiFi se nachází v Rasopasno, 18 km od přístavu Punat, 37 km od hradu Trsat a 38 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.Nacházíte se 16 km od františkánského kláštera Kosljun a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Julija
Villa Julija

Villa Julija se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 18 km od přístavu Punat. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday house EDEN
Holiday house EDEN

Holiday house EDEN se nachází v Rasopasno, 17 km od františkánského kláštera Kosljun a 19 km od přístavu Punat. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.