Ubytování ve městě Radovin

Město Radovin se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Radovin nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Radovin

Guest House Mistral
Guest House Mistral

10 / 10 (3 hodnocení)

Guest House Mistral se nachází v Radovinu, pouhých 20 km od paláce generálního guvernéra, a nabízí venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Delightful Apartment in Radovin with Garden
Delightful Apartment in Radovin with Garden

10 / 10 (1 hodnocení)

Delightful Apartment in Radovin with Garden se nachází v Radovině a nabízí zahradu a gril.Klimatizované ubytování je vzdálené 34 km od města Gospić.

Apartman Ana
Apartman Ana

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartman Ana se nachází v obci Radovin a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento apartmán má klimatizaci a balkon.

Apartman ZORKA
Apartman ZORKA

9,3 / 10 (10 hodnocení)

Apartman ZORKA se nachází asi 25 km od paláce generálního guvernéra a nabízí výhled na hory, terasu a rychlovarnou konvici. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Sara
Apartman Sara

9 / 10 (13 hodnocení)

Apartman Sara se nachází v obci Radovin v Zadarské župě a nabízí terasu. 24 km od Viru. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Niko
Apartmani Niko

8,9 / 10 (13 hodnocení)

Apartmani Niko se nachází v obci Jovici a nabízí bezplatné Wi-Fi, výhled do zahrady, plně vybavenou kuchyň a balkon.

Nice home in Radovin with Outdoor swimming pool, WiFi and 6 Bedrooms
Nice home in Radovin with Outdoor swimming pool, WiFi and 6 Bedrooms

Pěkný dům v Radovině s venkovním bazénem, bbWiFi a 6 ložnicemi se nachází v Radovině a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 20 km od paláce generálního guvernéra a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkoviště.

Ferienhaus Sonnenliebe bei Zadar
Ferienhaus Sonnenliebe bei Zadar

Ferienhaus Sonnenliebe bei Zadar se nachází v obci Radovin a nabízí ubytování se soukromým bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 19 km od Paláce generálního guvernéra a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.