Ubytování ve městě Prvić Luka

Město Prvić Luka se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Prvić Luka nabízíme 16 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Prvić Luka

Apartment Zana
Apartment Zana

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Zana se nachází v obci Prvić Luka a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nachází se na pláži a má terasu.

Apartments Piazza Clara
Apartments Piazza Clara

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartmány Piazza Clara se nachází 200 metrů od pláže Prvić Luka a nabízí zahradu, restauraci a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Mini kamp Perla
Mini kamp Perla

9,9 / 10 (21 hodnocení)

Mini kamp Perla se nachází v obci Prvić Luka, pouhých 400 metrů od pláže Trstevica, a nabízí zahradu, gril a sdílenou kuchyň. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 1,7 km od jižní pláže Srima a 1,8 km od pláže Mulo Dvorine.

Apartmani Ela
Apartmani Ela

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Apartmani Ela se nachází v obci Prvić Luka, kousek od pláží Trstevica a Srima South. Nabízí výhled do zahrady, terasu a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Ana
Holiday Home Ana

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Holiday Home Ana se nachází v obci Prvić Luka, necelý 1 km od pláže Trstevica, 1,9 km od pláže Srima South a 2,1 km od pláže Srima. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Vacation home Ania
Vacation home Ania

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Vacation home Ania se nachází v obci Prvić Luka, 600 metrů od pláže Prvić Luka, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a bezplatnou kyvadlovou dopravou. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům má výhled na moře a je vzdálený necelý 1 km od pláže Trstevica.

Apartmani Passer
Apartmani Passer

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartmani Passer se nachází v obci Prvić Luka, 1,2 km od pláže Trstevica a 1,7 km od pláže Srima South. Nabízí zahradu a terasu.

Apartment Rozi
Apartment Rozi

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Tento klimatizovaný apartmán se nachází v obci Prvić Luka na ostrově Prvić a nabízí bezplatné Wi-Fi. 44 km od Trogiru.

Hotel Maestral
Hotel Maestral

9,2 / 10 (76 hodnocení)

Hotel Maestral se nachází přímo na nábřeží, na hlavním náměstí ve vesnici Prvic Luka. Tento malý a moderně vybavený hotel byl postaven na konci 19. století jako škola. Starý kamenný dům získal současnou podobu v roce 2004, kdy prošel rekonstrukcí. Na ostrov se dostanete pravidelnou lodní linkou (několikrát denně z Šibeniku do Vodice).

Apartments Zafranović
Apartments Zafranović

9,2 / 10 (15 hodnocení)

Apartmány Zafranović se nachází 400 metrů od moře a centra obce Prvić Luka a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, klimatizací a zařízeným balkonem a sdílenou zahradu s terasou a vybavením pro grilování.

Blaža
Blaža

9 / 10 (5 hodnocení)

Blaža se nachází v letovisku Prvić Luka, 200 metrů od pláže Prvić Luka, a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem na terasu.

Sea House
Sea House

9 / 10 (1 hodnocení)

Sea House se nachází v obci Prvić Luka, v blízkosti pláže Trstevica a 1,9 km od pláže Mulo Dvorine. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a terasu. Na místě je soukromé parkoviště. Pláž Srima South Beach je vzdálená 1,9 km.

Apartments Nanini
Apartments Nanini

8,4 / 10 (9 hodnocení)

Apartments Nanini se nachází 50 metrů od moře na malém ostrově Prvić. K dispozici je restaurace a klimatizované jednotky s bezplatným Wi-Fi, satelitní TV a balkonem s výhledem na moře. Přístaviště trajektů, odkud jezdí spoje do Šibeniku a Vodice, najdete 150 metrů od apartmánů.

Apartment Mirni - 5 m from sea
Apartment Mirni - 5 m from sea

Apartment Mirni - 5 m from sea se nachází v obci Prvić Luka, 700 metrů od pláže Trstevica a 1,9 km od pláže Srima South. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Apartments by the sea Prvic Luka, Prvic - 12064
Apartments by the sea Prvic Luka, Prvic - 12064

Apartmán Prvic Luka 12064a nabízí ubytování v obci Prvić Luka, 43 km od Trogiru a 7 km od Šibeniku. Vodice je vzdálená 4,2 km.

Apartments by the sea Prvic Luka, Prvic - 13845
Apartments by the sea Prvic Luka, Prvic - 13845

Tento klimatizovaný apartmán s balkonem se nachází v obci Prvić Luka. 43 km od Trogiru.