Ubytování ve městě Pomena

Město Pomena se nachází v regionu Mljet ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Pomena nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pomena

Apartments Lorena Mljet
Apartments Lorena Mljet

9,1 / 10 (178 hodnocení)

Apartments Lorena Mljet se nachází 22 km od jeskyně Odysseus a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Guest House Matana Pomena
Guest House Matana Pomena

8,6 / 10 (212 hodnocení)

Guest House Matana Pomena se nachází v národním parku Mljet, jen pár kroků od pláže. Nabízí restauraci s terasou, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi.

Mljet Sunset Apartments
Mljet Sunset Apartments

8,6 / 10 (83 hodnocení)

Mljet Sunset Apartments se nachází v Pomeně a nabízí výhled na moře, restauraci, zahradu a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Rooms by the sea Pomena, Mljet - 4929
Rooms by the sea Pomena, Mljet - 4929

8 / 10 (37 hodnocení)

Rooms by the sea Pomena, Mljet - 4929 se nachází v Pomeně, 45 km od hradeb Stonu. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi.

Double Room Pomena 4929a
Double Room Pomena 4929a

8 / 10 (2 hodnocení)

Double Room Pomena 4929a se nachází v Pomeně, 45 km od hradeb Stonu, a nabízí výhled na moře. Tento 2hvězdičkový penzion nabízí klimatizované pokoje se sdílenou koupelnou a bezplatným Wi-Fi.

Guest House Kiko
Guest House Kiko

7,5 / 10 (127 hodnocení)

Penzion Kiko se nachází u pláže ve městě Pomena. Nabízí restauraci a pokoje s klimatizací, ložním prádlem a koupelnou s vanou nebo sprchou. Součástí některých je kuchyňský kout.

Guesthouse Pomena
Guesthouse Pomena

7,3 / 10 (175 hodnocení)

Guesthouse Pomena se nachází uprostřed národního parku Mljet. Je obklopen mořem a přírodou v klidné lokalitě bez provozu. Na místě je k dispozici bar a restaurace a můžete využívat i prostornou společnou terasu s posezením, bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště.

Apartments by the sea Pomena, Mljet - 614
Apartments by the sea Pomena, Mljet - 614

Apartments by the sea Pomena se nachází v Pomeně na ostrově Mljet. Mljet - 614 má terasu a výhled na moře. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.