Ubytování ve městě Poljice

Město Poljice se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Poljice nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Poljice

Apartment Lucic-5
Apartment Lucic-5

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Lucic-5 se může pochlubit výhledem na moře a nabízí ubytování s terasou, asi necelý 1 km od pláže Blu.Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště.

Apartment Lucic-4
Apartment Lucic-4

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Lucic-4 se nachází v Poljicích, 1.1 km od pláže Potok, 1.4 km od pláže Orašac a 15 km od sloupu Orlando.Klimatizované ubytování se nachází necelý 1 km od pláže Blu a hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Lucic-3
Apartment Lucic-3

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Lucic-3 se nachází v Poljicích, 1.1 km od pláže Potok, 1.4 km od pláže Orašac a 15 km od sloupu Orlando.Klimatizované ubytování se nachází necelý 1 km od pláže Blu a hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Lucic-1
Apartment Lucic-1

6 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Lucic-1 se nachází v Poljicích, 1.1 km od pláže Potok, 1.4 km od pláže Orašac a 15 km od sloupu Orlando.Klimatizované ubytování se nachází necelý 1 km od pláže Blu a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Apartment Lucic-2
Apartment Lucic-2

Apartmán Lucic-2 se nachází v Poljicích, 1.1 km od pláže Potok, 1.4 km od pláže Orašac a 15 km od sloupu Orlando.Klimatizované ubytování se nachází necelý 1 km od pláže Blu a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.