Ubytování ve městě Podstražje

Město Podstražje se nachází v regionu Vis ostrov ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Podstražje nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Podstražje

Apartments Branko-with parking
Apartments Branko-with parking

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartments Branko-with parking se nachází v Podstražje, 600 metrů od pláže Srebrna a necelý 1 km od pláže Tepluš. Nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady.

Apartment Roko - big terasse
Apartment Roko - big terasse

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Roko - big terrace se nachází v Podstražje, jen 1,1 km od pláže Tepluš a 1,8 km od pláže Zaglav. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Vis-Rukavac-Retro room
Vis-Rukavac-Retro room

9,8 / 10 (14 hodnocení)

Vis-Rukavac-Retro room se nachází v Podstražje, jen 1,3 km od pláže Srebrna. Nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Hasanović
Apartmani Hasanović

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartmani Hasanović se nachází v Podstražje, 1,5 km od pláže Srebrna, pláže Tepluš a zálivu Srebrna, a nabízí terasu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Getaway house Gundula
Getaway house Gundula

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Getaway house Gundula se nachází v Podstražje, v blízkosti pláže Zaglav a 2,4 km od pláže Smokova. Nabízí balkon s výhledem na moře, zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 350 metrů od pláže Milna a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.