Ubytování ve městě Plitvica selo

Město Plitvica selo se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Plitvica selo nabízíme 23 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Plitvica selo

Plitvica River House
Plitvica River House

9,8 / 10 (617 hodnocení)

Bed and breakfast Plitvica River House se nachází v klidném prostředí národního parku Plitvická jezera a nabízí ubytování ve stejnojmenné obci. Na místě najdete bar.

B&B Plitvica Hill
B&B Plitvica Hill

9,7 / 10 (366 hodnocení)

B&B Plitvica Hill se nachází v obci Plitvica selo, 10 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Plitvice Falls Cottage
Plitvice Falls Cottage

9,6 / 10 (863 hodnocení)

B&B Plitvice Falls Cottage se nachází v národním parku Plitvická jezera, který je zapsaný na seznam světového dědictví UNESCO, v malebném městečku Plitvica Selo. Nabízí klimatizované pokoje, bezplatné parkování a výhled do okolní krajiny. Ve všech prostorách je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení.

B&B Plitvica Creek
B&B Plitvica Creek

9,6 / 10 (557 hodnocení)

B&B Plitvica Creek se nachází v obci Plitvica Selo v národním parku Plitvická jezera, který je zapsaný na seznamu UNESCO. Nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento 4hvězdičkový bed and breakfast stojí jen pár kroků od malebného Plitvického potoka, u kterého si můžete odpočinout na dřevěných lavičkách patřících ubytování.

Guest house Ivica i Marica in heart of the national park Plitvička jezera
Guest house Ivica i Marica in heart of the national park Plitvička jezera

9,6 / 10 (115 hodnocení)

Penzion se nachází v obci Plitvica selo, necelý 1 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 3. Ivica i Marica se nachází v srdci národního parku Plitvická jezera a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, grilem a terasou. Penzion nabízí rodinné pokoje.

B&B Plitvice Lakes Villa Mija
B&B Plitvice Lakes Villa Mija

9,5 / 10 (214 hodnocení)

B&B Plitvice Villa Mija se nachází v obci Plitvica selo, 11 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 14 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento 4hvězdičkový penzion nabízí služby concierge a úschovnu zavazadel. Nabízí výhled do zahrady, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci.

Yeti Cabin
Yeti Cabin

9,5 / 10 (109 hodnocení)

Yeti Cabin se nachází v malebné vesničce Plitvica Selo v národním parku Plitvická jezera zapsaném na seznamu UNESCO. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště.

Holiday Park Fenomen Plitvice
Holiday Park Fenomen Plitvice

9,4 / 10 (906 hodnocení)

Holiday Park Fenomen Plitvice se nachází v národním parku Plitvická jezera a nabízí restauraci, pokojovou službu, bar, zahradu, dětské hřiště a slunnou terasu. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi a soukromé neplacené parkoviště.

B&B Plitvice Lakes VILLA PRICA
B&B Plitvice Lakes VILLA PRICA

9,4 / 10 (288 hodnocení)

B&B Plitvice VILLA PRICA se nachází v obci Plitvica selo, 11 km od vstupu č. 1 do národního parku Plitvická jezera a 14 km od vstupu č. 2, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

B&B Lower Lakes Plitvica Selo
B&B Lower Lakes Plitvica Selo

9,3 / 10 (560 hodnocení)

B&B Lower Lakes Plitvica Selo se nachází 500 metrů od národního parku Plitvická jezera zapsaného na seznamu UNESCO a nabízí zahradu. Tento 4hvězdičkový penzion zahrnuje bar a poskytuje pokoje s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady.

Country house Plitvice
Country house Plitvice

9,2 / 10 (217 hodnocení)

Country house Plitvice se nachází v obci Plitvica selo, 10 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 13 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí nepřetržitě otevřenou recepci a pokojovou službu. Některé pokoje mají balkon s výhledem do zahrady.

B&B Villa Sumrak Plitvica
B&B Villa Sumrak Plitvica

9,2 / 10 (180 hodnocení)

B&B Villa Sumrak Plitvica se nachází v národním parku Plitvická jezera, pouhých 200 metrů od řeky Plitvice. Poskytuje ubytování v apartmánech se satelitní LCD TV a terasou či balkonem.

Boutique Villa Pearl of Plitvice, Plitvice Lakes
Boutique Villa Pearl of Plitvice, Plitvice Lakes

9,2 / 10 (50 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Plitvica selo, 10 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 1 a Boutique Villa Pearl of Plitvice, Plitvice Lakes se nachází 13 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a společným salonkem. K dispozici je také sauna.

Fenomen Plitvice Gornja Jezera
Fenomen Plitvice Gornja Jezera

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Fenomen Plitvice Gornja Jezera se nachází v obci Plitvica selo, 16 km od vstupu č. 2 do národního parku Plitvická jezera, 17 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 300 metrů od Biginy Poljana. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Plitvice Lakes VILLA DIAMOND
Plitvice Lakes VILLA DIAMOND

9 / 10 (21 hodnocení)

Plitvice VILLA DIAMOND se nachází 18 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí výhled na jezero, restauraci, fitness centrum a sdílený lounge. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

B&B Plitvica Lodge
B&B Plitvica Lodge

8,9 / 10 (857 hodnocení)

B&B Plitvica Lodge se nachází 5 minut chůze od národního parku Plitvická jezera a nabízí klimatizované pokoje se satelitní LCD TV, manželskými postelemi King a s autentickými dřevěnými prvky, jako jsou stropní dubové trámy.

Etno Garden Apartments
Etno Garden Apartments

8,8 / 10 (171 hodnocení)

Apartmány Etno Garden se nachází v malebné části obce Plitvice Selo, obklopené lesy a svěžími loukami a pouhých 400 metrů od jezera Kozjak, které je největším jezerem národního parku Plitvice. Restaurace podává pokrmy připravené z čerstvých místních surovin.

House by the River
House by the River

8,7 / 10 (313 hodnocení)

House by the River se nachází v obci Plitvica selo, 10 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, a nabízí ubytování s restaurací, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí bezplatné Wi-Fi, lyžárnu a službu concierge. K dispozici je pokojová služba, bankomat a směnárna.

Etno Garden Exclusive Rooms
Etno Garden Exclusive Rooms

8,7 / 10 (242 hodnocení)

Etno Garden Exclusive Rooms se nachází ve městě Plitvica Selo, asi 400 metrů od Národního parku Plitvická jezera zapsaném na seznamu UNESCO. Ubytování je obklopeno svěží zahradou a nabízí restauraci s terasu.

Green Garden Plitvice lakes
Green Garden Plitvice lakes

8,6 / 10 (34 hodnocení)

Green Garden Plitvice lakes se nachází uprostřed nedotčené přírody v malebném městečku Plitvice Selo a nabízí prostornou zelenou zahradu s grilem, který lze využívat zdarma. Národní park Plitvická jezera je kousek pěšky.

B&B Plitvica Falls House
B&B Plitvica Falls House

8,5 / 10 (273 hodnocení)

House Family Grbic se nachází ve vesnici Plitvica selo, 500 metrů od národního parku Plitvická jezera. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Ethno Houses Plitvice Lakes Hotel
Ethno Houses Plitvice Lakes Hotel

8,1 / 10 (1019 hodnocení)

Ethno Houses Plitvice Lakes Hotel se nachází v srdci národního parku Plitvická Jezera, asi 400 metrů od nejvyššího vodopádu. Nabízí kompletně dřevěné, klimatizované pokoje se satelitní LCD TV. Ubytovací zařízení najdete kousek od státní silnice 1.

Ethno Hotel Plitvice Lakes Deluxe
Ethno Hotel Plitvice Lakes Deluxe

8 / 10 (372 hodnocení)

Ethno Hotel Plitvice Lakes Deluxe se nachází v národním parku Plitvická jezera a nabízí tradičně zařízené pokoje s moderním vybavením, bezplatné Wi-Fi, restauraci a dětské hřiště. Hotel se může pochlubit slunnou terasou a výhledem na hory. Na jídlo si můžete zajít do restaurace a na drink do baru. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.