Ubytování ve městě Peračko Blato

Město Peračko Blato se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Peračko Blato nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peračko Blato

Holiday Home Lago Verde
Holiday Home Lago Verde

10 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Lago Verde se nachází v obci Peračko Blato a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na jezero. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 37 km od Tučepi a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman ELLA
Apartman ELLA

9,9 / 10 (34 hodnocení)

Apartman ELLA se nachází v obci Peračko Blato a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Poolincluded Apartment Pero
Poolincluded Apartment Pero

Poolincluded Apartment Pero se nachází v obci Peračko Blato, 36 km od vodopádu Kravica a 44 km od kopce Krizevac. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Nabízí výhled na bazén a hory a je vzdálen 46 km od kostela sv. Jakuba.

Amazing home in Peracko Blato with Outdoor swimming pool, 2 Bedrooms and WiFi
Amazing home in Peracko Blato with Outdoor swimming pool, 2 Bedrooms and WiFi

Krásný dům v Peračku Blato s venkovním bazénem a 2 ložnicemi se nachází v obci Peracko Blato, 35 km od vodopádu Kravica, 44 km od kopce Kříževac a 45 km od kostela sv.Jakuba.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.