Ubytování ve městě Ðurđevac

Město Ðurđevac se nachází v regionu Koprivnicko-križevecká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Ðurđevac nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ðurđevac

Apartman Batuda
Apartman Batuda

10 / 10 (6 hodnocení)

Apartman Batuda se nachází v obci Ðurđevac v okrese Koprivnica-Križevci a nabízí balkon a výhled na město. 47 km od města Nagykanizsa. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Kuće za odmor -Japin breg
Kuće za odmor -Japin breg

9,9 / 10 (14 hodnocení)

Kuće za odmor -Japin breg se nachází v obci Ðurđevac a nabízí výhled do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, fitness centrum, sdílený lounge a zahradu. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Noa 16
Apartman Noa 16

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartman Noa 16 se nachází asi 4,8 km od obce Kalinovac a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na město. Železnička Stanica Ðurđevac je vzdálená 1,2 km. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Malia - Nice and Cozy
Apartman Malia - Nice and Cozy

9,5 / 10 (35 hodnocení)

Apartman Malia - Nice and Cozy se nachází v obci Ðurđevac, 2,6 km od obce Čepelovac a 4,7 km od obce Mičetinac, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Farmica
Farmica

9,1 / 10 (45 hodnocení)

Farmica se nachází v obci Ðurđevac v okrese Koprivnica-Križevci, 2,9 km od obce Mičetinac. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, sezónním venkovním bazénem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Hostel Borik
Hostel Borik

8,7 / 10 (4 hodnocení)

Hostel Borik se nachází v obci Ðurđevac, 2,5 km od Železničky stanice Ðurđevac, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. Ubytování je vzdálené 7,9 km od obce Mičetinac, 8,2 km od obce Čepelovac a 8,2 km od stanice Železnička Virje. Ubytování je vhodné pro alergiky a leží 5,7 km od obce Kalinovac.

Apartman Tina
Apartman Tina

8,3 / 10 (11 hodnocení)

Apartman Tina se nachází v obci Ðurđevac, 3,4 km od Železničky stanice Ðurđevac a 4 km od Železničky stanice Virje. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a gril. Všechny pokoje mají terasu.

Studio apartman Red Panthers
Studio apartman Red Panthers

8,2 / 10 (23 hodnocení)

Studio apartman Red Panthers se nachází v obci Ðurđevac, 200 metrů od obce Ðurđevac a 1 km od Železničky stanice Ðurđevac, a nabízí dětské hřiště a sdílenou kuchyň. Nachází se 5,4 km od Kalinovac a nabízí sdílený lounge.

Three-Bedroom Holiday Home in Durdevac
Three-Bedroom Holiday Home in Durdevac

Three-Bedroom Holiday Home in Durdevac se nachází v obci Ðurđevac a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Klimatizované ubytování je vzdálené 2,9 km od obce Mičetinac.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.