Ubytování ve městě Oprtalj

Město Oprtalj se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Oprtalj nabízíme 17 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Oprtalj

App Laganis
App Laganis

10 / 10 (2 hodnocení)

App Laganis se nachází v Oprtalji a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento apartmán se nachází 45 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a vlakového nádraží v Terstu.

Hiza Mamma Mia Oprtalj
Hiza Mamma Mia Oprtalj

10 / 10 (1 hodnocení)

Hiza Mamma Mia Oprtalj se nachází v Oprtalji a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. 38 km od Poreče. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Sara and Sascha
Casa Sara and Sascha

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Sara and Sascha se nachází v Oprtalji, 43 km od hradu San Giusto, 44 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 44 km od vlakového nádraží v Terstu. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 26 km od aquaparku Istralandia a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné parkování.

Apartments Sveti Leonard
Apartments Sveti Leonard

9,8 / 10 (57 hodnocení)

Apartments Sveti Leonard se nachází v městečku Oprtalj a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a bezplatným Wi-Fi připojením. Ubytování je vzdálené 16 km od lázní Istarske Toplice.

Apartman CASA MARŠIĆ
Apartman CASA MARŠIĆ

9,8 / 10 (11 hodnocení)

Apartman CASA MARŠIĆ nabízí ubytování se zahradou a balkonem, asi 46 km od hradu San Giusto. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stancija Ruseti
Stancija Ruseti

9,7 / 10 (78 hodnocení)

Stancija Ruseti se nachází v obci Šterna. Nabízí venkovní bazén, slunečníky a Wi-Fi zdarma.

Villa Letizia
Villa Letizia

9,7 / 10 (21 hodnocení)

Villa Letizia se nachází v Oprtalji a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, fitness centrem a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Casa Balini
Casa Balini

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Casa Balini se nachází asi 21 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s výhledem na město, terasou, restaurací a grilem. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Casa Cavi Istria
Casa Cavi Istria

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa Cavi Istria se nachází v Oprtalji, 26 km od aquaparku Istralandia, 43 km od hradu San Giusto a 44 km od náměstí Piazza Unità d'Italia. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Belle
Villa Belle

9,6 / 10 (16 hodnocení)

Villa Belle se nachází 27 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, restaurací, sezónním venkovním bazénem a společným salonkem. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Terra Histria - Boutique Stone House
Terra Histria - Boutique Stone House

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Terra Histria - Boutique Stone House se nachází v Oprtalji a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Rainis Hill Top Villa
Rainis Hill Top Villa

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Rainis Hill Top Villa se nachází ve městě Oprtalj a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní vyhřívaný venkovní bazén a zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Rooms Stancija Ruseti
Rooms Stancija Ruseti

9,4 / 10 (62 hodnocení)

Rooms Stancija Ruseti se nachází 23 km od aquaparku Istralandia a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a klimatizované pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Casa Acqua Dolce - House with 4 Bedrooms and Own Spa
Casa Acqua Dolce - House with 4 Bedrooms and Own Spa

9,4 / 10 (12 hodnocení)

Holiday home Casa Acqua Dolce se nachází ve městě Oprtalj a nabízí krytý bazén a wellness centrum. K dispozici je bezplatné Wi-Fi.

Casa Sara and Sascha with private pool - Truffle Paradise
Casa Sara and Sascha with private pool - Truffle Paradise

Casa Sara and Sascha with private pool - Truffle Paradise se nachází v Oprtalji a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home in Oprtalj/Istrien 37043
Holiday home in Oprtalj/Istrien 37043

Holiday home in Oprtalj/Istrien 37043 se nachází v Oprtalji na Istrii a nabízí balkon.Ubytování je vzdálené 38 km od Poreče a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments and rooms with WiFi Oprtalj, Central Istria - Sredisnja Istra - 7081
Apartments and rooms with WiFi Oprtalj, Central Istria - Sredisnja Istra - 7081

Apartments and rooms with WiFi Oprtalj, Central Istria - Sredisnja Istra - 7081 se nachází v Oprtalji, 27 km od aquaparku Istralandia a 44 km od hradu San Giusto. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené asi 45 km od náměstí Piazza Unità d'Italia, 45 km od vlakového nádraží a přístavu v Terstu.