Ubytování ve městě Murine

Město Murine se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Murine nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Murine

Villa Casa Cupra
Villa Casa Cupra

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Casa Cupra se nachází v Murine, 2,9 km od pláže Katoro a 3 km od pláže Pine. Nabízí terasu a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Chip
Apartment Chip

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Chip se nachází v Murine, 2,7 km od pláže Pine, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a grilem. Tento 4hvězdičkový penzion nabízí bezplatné Wi-Fi. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 2,9 km od pláže Aurora.

Apartment Cici
Apartment Cici

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Cici se nachází v Murine, 2,8 km od pláže Pinna Family a 2,9 km od pláže Aurora. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,7 km od pláže Laguna Stella Maris a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Fratrici
Holiday Home Fratrici

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Fratrici se nachází v Murine a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,4 km od pláže Pinna Family a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

BOŽICA House with apartments
BOŽICA House with apartments

9,6 / 10 (11 hodnocení)

BOŽICA House with apartments se nachází v Murine, 2,8 km od pláže Pine a 2,9 km od pláže Aurora. Nabízí ubytování s terasou, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 3 km od pláže Laguna Stella Maris, 20 km od aquaparku Istralandia a 44 km od hradu San Giusto. Ubytování je vzdálené 45 km od přístavu Terst a 15 km od přírodního parku Sečovlje Salina.

Studio Apartment Zen
Studio Apartment Zen

9,5 / 10 (18 hodnocení)

Studio Apartment Zen se nachází v Murine, 19 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 43 km od hradu San Giusto, 44 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 44 km od vlakového nádraží v Terstu. Pokoje mají balkon.

Apartmenst Saban 1709
Apartmenst Saban 1709

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartmenst Saban 1709 se nachází v Murine, 1,5 km od pláže Pinna Family a 1,6 km od pláže Aurora, a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,5 km od pláže Laguna Stella Maris a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Tea
Apartment Tea

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Tea se nachází v Murine, 2,7 km od pláže Aurora a 19 km od aquaparku Istralandia. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,6 km od pláže Pine Beach a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice home in Umag with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice home in Umag with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

9 / 10 (1 hodnocení)

Pěkný dům v Umagu se 4 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází ve městě Murine.Tento klimatizovaný soukromý apartmán se nachází 2,8 km od pláže Pine a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Marija
Apartments Marija

8,9 / 10 (58 hodnocení)

Apartmány Marija se nacházejí v obci Murine na Istrii a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment Ema with sea view
Apartment Ema with sea view

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Ema with sea view se nachází asi 2,1 km od pláže Aurora a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Marijana
Apartment Marijana

8,3 / 10 (23 hodnocení)

Apartment Marijana se nachází v Murine na Istrii a nabízí terasu. 2,9 km od pláže Laguna Stella Maris. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Casa Siesta
Casa Siesta

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa Siesta se nachází v Murine, 2,6 km od pláže Kanegra a 2,8 km od pláže Pinna Family. Nabízí klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Fontana-1
Apartment Fontana-1

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartmán Fontana-1 se nachází v Murine, 2,9 km od pláže Aurora a 19 km od aquaparku Istralandia. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,8 km od pláže Pine Beach a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home in Murine - Istrien 42601
Holiday home in Murine - Istrien 42601

Prázdninový dům Murine - Istrien 42601 se nachází v Murine a nabízí vířivku. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.