Ubytování ve městě Momjan

Město Momjan se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Momjan nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Momjan

Holiday Home Casa Dei Farfui
Holiday Home Casa Dei Farfui

9,9 / 10 (20 hodnocení)

Holiday Home Casa Dei Farfui se nachází v Momjanu a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu.

Casa Martin
Casa Martin

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Casa Martin se nachází v Momjanu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Do Poreče je to 44 km a na místě je neplacené soukromé parkoviště.

L'Abbraccio della Quercia
L'Abbraccio della Quercia

9,7 / 10 (31 hodnocení)

L'Abbraccio della Quercia se nachází v Momjanu, 20 km od aquaparku Istralandia a 46 km od hradu San Giusto. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady. K dispozici je také sauna.

Villa Greis
Villa Greis

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Greis se nachází v Momjanu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Kluni
Villa Kluni

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Villa Kluni se nachází v Momjanu a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa San Mauro
Villa San Mauro

9 / 10 (4 hodnocení)

Villa San Mauro se nachází v Momjanu, 17 km od aquaparku Istralandia a 42 km od hradu San Giusto. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Studio Gallery Bura
Villa Studio Gallery Bura

9 / 10 (3 hodnocení)

Villa Studio Gallery Bura se nachází v Momjanu, 42 km od hradu San Giusto, 43 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 43 km od vlakového nádraží v Terstu. Ubytování je vzdálené 17 km od aquaparku Istralandia a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Viola
Apartments Viola

8,5 / 10 (43 hodnocení)

Apartments Viola se nachází v Momjanu, 16 km od aquaparku Istralandia a 42 km od hradu San Giusto. Nabízí klimatizované ubytování s výhledem na město a bezplatným Wi-Fi.

Villa Momiano with Private pool
Villa Momiano with Private pool

8,4 / 10 (18 hodnocení)

Villa Momiano with Private pool se nachází v Momjanu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Charming stone villa Duda with private pool and magnificent view
Charming stone villa Duda with private pool and magnificent view

8 / 10 (2 hodnocení)

Villa Duda se nachází v Momjanu, 17 km od aquaparku Istralandia a 42 km od hradu San Giusto. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Beautiful home in Momjan with 4 Bedrooms, WiFi and Heated swimming pool
Beautiful home in Momjan with 4 Bedrooms, WiFi and Heated swimming pool

Holiday home Momjan Gorinja Vas se nachází v Momjanu a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Klimatizované ubytování je vzdálené 19 km od obce Strunjan.

Villa Nila
Villa Nila

Villa Nila se nachází v Momjanu na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Volare e Cantare
Volare e Cantare

Volare e Cantare se nachází v Momjanu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Fiore suitable for families and cyclists
Villa Fiore suitable for families and cyclists

Villa Fiore se nachází ve městě Momjan a nabízí klimatizované ubytování s balkonem vhodné pro rodiny s dětmi a cyklisty. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa Dante & San Martino
Casa Dante & San Martino

Casa Dante & San Martino se nachází v Momjanu, 16 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, restaurací a barem. Ubytování je vzdálené asi 42 km od hradu San Giusto, 43 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 43 km od vlakového nádraží v Terstu. Termální lázně Strunjan jsou vzdálené 20 km.