Ubytování ve městě Miholašćica

Město Miholašćica se nachází v regionu Cres ostrov ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Miholašćica nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Miholašćica

Hacienda Babina
Hacienda Babina

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Hacienda Babina se nachází asi 1,2 km od pláže Gira a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 200 metrů od pláže Miholašćica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Krista
Holiday Home Krista

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Holiday Home Krista se nachází v obci Miholašćica a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 18 km od Cresu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

MEACres Sun
MEACres Sun

9,7 / 10 (3 hodnocení)

MEACres Sun se nachází v obci Miholašćica, 200 metrů od pláže Miholašćica, a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

MEACres Sea
MEACres Sea

9,5 / 10 (2 hodnocení)

MEACres Sea se nachází v obci Miholašćica, 200 metrů od pláže Miholašćica a 1,3 km od pláže Gira. Nabízí terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments and Rooms YASMIN
Apartments and Rooms YASMIN

9,2 / 10 (99 hodnocení)

Apartments and Rooms YASMIN se nachází v obci Miholašćica, 300 metrů od pláže Miholašćica, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným soukromým parkovištěm a grilem. Tento 3hvězdičkový penzion má zahradu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Ubytování je nekuřácké a nachází se 1,3 km od pláže Gira.

Apartments FOREVER
Apartments FOREVER

9,1 / 10 (30 hodnocení)

Apartmány FOREVER se nacházejí v obci Miholašćica, 100 metrů od pláže Miholašćica a 1,2 km od pláže Gira, a nabízejí zahradu, ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém penzionu mají výhled do zahrady a hosté mohou využívat gril. Některé pokoje mají balkon s výhledem na moře.

House Antonio in Miholascica (66-1)
House Antonio in Miholascica (66-1)

9 / 10 (2 hodnocení)

House Antonio in Miholašćica (66-1) se nachází v obci Miholašćica, 100 metrů od pláže Miholašćica a 1,1 km od pláže Gira, nabízí ubytování s Wi-Fi a TV.41 km od Apoxyomenova muzea.

House Nona
House Nona

9 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se v obci Miholašćica na ostrově Cres, s plážemi Miholašćica a Gira. House Nona se nachází nedaleko a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

House Mihaela
House Mihaela

8,8 / 10 (11 hodnocení)

House Mihaela se nachází v obci Miholašćica, 90 metrů od pláže Miholašćica a 1,1 km od pláže Gira, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Studio apartman Enya
Studio apartman Enya

8,5 / 10 (13 hodnocení)

Studio apartman Enya se nachází v obci Miholašćica na ostrově Cres a nabízí 3hvězdičkové ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 500 metrů od pláže Gira.

Apartments Nona, Miholaščica
Apartments Nona, Miholaščica

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartments Nona, Miholaščica se nachází v obci Miholašćica a nabízí zahradu. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Awesome home in Miholascica with 3 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi
Awesome home in Miholascica with 3 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartmán Awesome home se nachází v obci Miholascica a nabízí zahradu, 3 ložnice, vířivku, Wi-Fi zdarma a výhled na moře. 18 km od Cresu.

Apartment near Martinscica Catamaran Terminal in Mihojašćica
Apartment near Martinscica Catamaran Terminal in Mihojašćica

7 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán u terminálu katamaránů Martinscica v Mihojašćica se nachází v obci Miholašćica.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Rooms FOREVER
Rooms FOREVER

Rooms FOREVER se nachází na pláži v obci Miholašćica a nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené asi 300 metrů od pláže Miholašćica, 1,3 km od pláže Gira a 41 km od muzea Apoxyomenos.